Бутикова сграда BORISA APARTMENTS - модерен живот в хармония с природата и града

Публикувано на 04/05/2023 от Люси Любомирова | Последна редакция на 29/05/2023 | Видяно 4 362 пъти

Влизайки в BORISA APARTMENTS ще се озовете в света на модерното жилище, където природата и градът съществуват в перфектна хармония. Открийте Вашето ново жилище в една от най-елегантните бутикови жилищни сгради в града и се насладете на безкрайни възможности, които ще се разкрият пред Вас.

Това луксозно място е създадено за тези, които ценят красотата на елегантните и семплите, умело свързани с зелената идея. Със своите впечатляващи гледки, съвременна функционалност и изключителен дизайн, BORISA APARTMENTS е уникално архитектурно  постижение, което диктува иновативен начин на градския живот.


Имате жилищен проект, който заслужава внимание? За позициониране в секцията "Жилищни проекти" на MaistorPlus, пишете ни на reklama@maistorplus.com.


Модерният начин на живот в BORISA APARTMENTS

BORISA APARTMENTS е сграда, която е проектирана с цел да осигури на жителите си комфорт и удобство. Сградата е съчетание на модерен дизайн и висококачествени материали. Жилищата са просторни и светли, с големи прозорци, които осигуряват невероятна гледка към града и природата.

В BORISA APARTMENTS може да се насладите на модерен начин на живот, който е в перфектна хармония с природата и града. Това е мястото, където можете да се отпуснете и да се насладите на живота, докато се наслаждавате на красивите гледки планината Витоша. Сградата предлага съвременни удобства, включително фитнес зала, сауна, басейн и много други, които ще са полезни на всеки активен човек.


Изключителният дизайн на BORISA APARTMENTS

BORISA APARTMENTS е сграда с характер, която отразява разнообразието на живота в комплекс с ограничен достъп. Нейната фасада е плетеница от дърво и камък, която излъчва топлина и уют, която се пренася във интериора с акценти от камък травертин  и мазилки с елегантни нюанси.

Съвременният дизайн на BORISA APARTMENTS играе със светлината и пространството чрез стъклени панели и панорамни прозорци, които осигуряват на всички апартаменти свежест и простор, висока звукоизолация и енергийна ефективност. Дървото, камъкът и стъклото се сливат в хармонична композиция, създавайки стилна атмосфера, изпълнена със спокойствие и топлина.

Дизайнът на BORISA APARTMENTS е измислен с голямо внимание към детайлите, като съчетава естетика, функционалност и съвременни модни тенденции. Всеки апартамент е специално проектиран, за да осигури максимално удобство и комфорт, без да се жертва стила и дизайна. От висококачествените материали до безупречният контрол на изпълнението, в BORISA APARTMENTS всичко е готово да отговор и на капризните изисквания на модерния живот. 

BORISA APARTMENTS разполага с функционални апартаменти с различни размери и разпределение. Във всяко жилище цари уютна атмосфера, удобство, простор и изобилие от естествена светлина. Апартаментите са проектирани така, че да задоволява нуждите и очакванията на своите бъдещи собственици, като им предложи дълъг списък от  необходими удобства за едно комфортно ежедневие.


Преимуществата на живота в BORISA APARTMENTS

Едно от най-големите предимства е чудесната локация. BORISA APARTMENTS е идеално разположена в един от новите и бързо развиващи се квартали на града. Тук може да се насладите на спокойствието на природата, но и да се възползвате от комуникативността на квартала, за да поддържате един активен градски живот. В близост до сградата има множество магазини, ресторанти, кафенета и зелени площи, които ще са на Ваше разположение и ще улеснят ежедневните Ви задачи и планове.

И не само това. В квартала има детски градини, училища с изучаване на чужди езици, частна детска кухня и въобще всичко, което ви е необходимо за един пълноценен и активен живот за цялото ви семейство. В непосредствена близост се намират и Южен парк, Bulgaria Mall, Paradise Center и бул. България

BORISA APARTMENTS е сграда, която е съобразена с природата и следва принципите на зеленото строителство, като се стреми  да подобри качеството на живот на хората и на околната среда.  За нейното изграждане са използвани екологични материали, които не замърсяват околната среда и енергоспестяващи технологии, за да се ограничат вредните емисии. Това е своеобразна проява на грижа за природа и всеки, който е воден от тази мисия ще е удовлетворен да живее в красива и съвременна зелена сграда.

Високото качество на материалите използвани за строителството на сградата, са избрани прецизно и много отговорно, с внимание към детайла. Това гарантира, че сградата е не само красива, но и надеждна  и устойчива  на всякакви атмосферни влияния и ситуации. Разбира се винаги държим да получаваме най-доброто за парите си и инвеститора се старае да даде адекватен отговор на това очакване от страна на бъдещите собственици.


Апартаменти и удобства

BORISA APARTMENTS има три отделни входа Acacia, Birch и Cedar и 72 апартамента, сред които разнообразие от една, две или три спални, всеки с просторна тераса и невероятна панорама към Витоша. Пространствата са проектирани с мисъл за функционалността и удобството на бъдещите обитатели, в същото време покриващи техните критерии за стил и красота. 

За придвижване между етажите са предвидени модерни и надеждни асансьори, а подземни гаражи и паркоместа ще решат с лекота въпроса за сигурността на вашия автомобил. За спокойствието на живеещите в сграда е инсталирано постоянно видеонаблюдение и жива охрана. Сградата има и собствен вътрешен двор от 2000 кв.м.


Защо да изберете бутикова сграда BORISA APARTMENTS за свой дом?

Ние сме възхитени от възможността да споделим с вас тази изумителна сграда, която не само е единствена по рода си, но и променя начина, по който живеем и работим в големия град. Със своята иновативна архитектура, уникално местоположение и модерно оборудване, Бутиковата сграда BORISA APARTMENTS диктува иновативен начин на живот в симбиоза с природата и града. 

Ние сме уверени, че тази сграда ще впечатли всеки, който я посети, и че тя ще продължи да вдъхновява следващите поколения от млади и модерни хора да мечтаят и да постигат по-добър начин на живот. 

Да предположим, че търсите удобство, лукс, функционалност и комфорт. Тогава Borisa Apartments е точно за вас! Не пропускайте възможността да притежавате едно от най-красивите и модерни жилища. Разположена на изключително място, тази сграда ще ви предложи перфектното съчетание от иновативни решения, съвременни удобства и възхитителни природни гледки.

Бутикова сграда BORISA APARTMENTS е мястото, където още от прага ще се чувствате у дома!


Тагове:

жилище

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Майстор Николов
Боядисване и декорация, София
82 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Иван
Електроуслуги, София
56 извършени проекта
Васил Василев
Боядисване и декорация, София
87 извършени проекта
Даниел Костадинов
Електроуслуги, София
67 извършени проекта