MAPEI срещу COVID-19

Публикувано на 10/07/2020 от Елизабета Костова | Последна редакция на 25/08/2021 | Видяно 7 329 пъти

За Мапеи безопасността на хората в строителната индустрия, а и за всички останали, винаги е била приоритет. Мапеи като социално ангажирана компания е силно обезпокоена за хората по целия свят, предвид пандемията COVID-19, която засегна всички нас на глобално ниво.

Предвид отново нарастващите случаи на заразени с болестта, специалистите на Мапеи не останаха безучастни и създадоха в научно-изследователските си лаборатории нов, иновативен продукт за борбата с епидемията, наречен - MAPESEPT GEL. Гелът е решение за почистване и отстраняване на всички потенциални замърсители на ръцете и повърхностите, както бързо, така и ефективно.

Продуктът може да се използва винаги, когато трябва да дезинфекцирате ръцете и повърхностите около вас, без да е необходимо да ги изплаквате след това. Подходящ е за употреба у дома, навън, при работа на строителни площадки, на работното място и пр.

Благодарение на специалната си формула, MAPESEPT GEL е в състояние да почисти и отстрани ефикасно всеки вид замърсяване по кожата и повърхностите. Освен това продуктът е направен с грижа за кожата. Структурата на гела не позволява тя да се протрие, изсъхне и да ви причини дискомфорт, а добавеният лимонов аромат оставя приятно усещане след всяка употреба.

MAPESEPT GEL позволява използването му без необходимо последващо измиване. Продуктът е разработен с повече от 65% етилов алкохол, кислородна вода, глицерин и лимонов аромат по формула, препоръчана от Световната здравна организация.

Може да намерите MAPESEPT GEL при всеки един от нашите дистрибутори в пластмасови опаковки от 1000 мл. с практични винтови капачки.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Georgi Georgiev
Цялостен ремонт, София
25 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Строителна бригада Димитров
Покривни услуги, София
13 извършени проекта
ИВАН НИСТОРОВ
Боядисване и декорация, София
42 извършени проекта
Evgeni Velinov
Покривни услуги, Самоков
15 извършени проекта