Търсите най-доброто решение за Вашия покрив? Направете точна сметка и се възползвайте от новите условия на керемиди Tondach

Публикувано на 23/05/2024 от Anna Stankova | Последна редакция на 02/06/2024 | Видяно 5 847 пъти

Много често сте чували фразата: „Важно е да имаш покрив над главата си“– това винаги е било приоритет сред човешките потребности, защото да имаш свой дом, в който да се чувстваш уютно и да го споделиш със семейството си, е от първостепенно значение. В днешното напрегнато ежедневие всички ние имаме нужда от нашето място, на което да се отпуснем и да усещаме защита – както преносно, така и буквално от атмосферните условия.

А кое е най-важното за една къща? Покривът! Това е една от основните части и до голяма степен зависи целостта на постройката! Но идва и период, в който керемиди се разместват, започват течове, мухъл по стените, големи сметки за ток, понякога гниене на конструкция и какво ли още не.

В такива моменти е най-добре да не отлагате ремонта на вашия покрив и да го направите още сега – в топлите месеци, когато няма дъжд и може да се прави спокойно покрива. За целта, можете да се доверите на професионалистите от Винербергер. Те  ще ви посъветват какви керемиди да поставите при новото строителство, а при ремонт - дали има нужда да смените целия покрив или да направите локален ремонт на отделни части! За тези случаи най-добрият избор са керемидите Tondach– част от продуктите на Винебергер, които се отличават със здравина, дълготрайност и са инвестиция, която се изплаща с времето. Винербергер предоставя цели 33 години гаранция на керемидите Tondach! А още по-важното е, че сега е най-добрият момент да направите избора си и поради друга причина – керемидите Tondach вече трайно са на по-изгодни цени и ще можете да си осигурите качествен покрив и да спестите средства!

От Винербергер залагат на високото познаване на продуктите за изграждане на покрив и вложеното ноу-хау в тях, затова основният фокус на компанията е да съдействат напълно безплатно с експертиза, съвети и механизъм за действие, при възникване на проблем с покрива от всякакво естество. С широката си продуктова гама на керемиди, те могат да задоволят потребностите за ремонт бързо, надеждно и безпроблемно. На сайта на Винербергер можете да изберете цвят и форма на керемидите, които да подхождат на стила на вашата къща. Дизайнът и архитектурата на дома са от основно значение и покривът придава завършен вид. Видовете керемиди, които можете да изберете включват континентален, средиземноморски и модернистичен стил

А ако сте от хората, които искат да разчупят стереотипа – може да изберете и по-нестандартен цвят керемида. Разбира се, логично е цветът на керемидите предварително да бъде съчетан и с останалите елементи на вашата къща.


Калкулацията

След като сте направили своя избор, предстои и най-важната част – калкулацията. И по тази тема можете да се възползвате от експертизата на консултантите на Винербергер. Те могат да направят сметката вместо вас, колко би струвало да закупите материали и респективно да изградите или ремонтирате вашия покрив. Винербергер предлага и допълнителна услуга – калкулация по чертеж. Това е прекрасна възможност, особено когато строите къща и имате много разходи, включително непредвидени – услугата позволява да се изготви количествено-стойностна сметка и оферта с желания от Вас модел.

Научете повече за новите условия на кередими Tondach на сайта http://www.wienerberger.bg

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Даниел Костадинов
Електроуслуги, София
68 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
10 извършени проекта
Стефан Василев
Електроуслуги, София
55 извършени проекта
Людмил Банишки
Мебели и обзавеждане, Берковица
25 извършени проекта
Д - А 11 ЕООД
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта