Интернет за дома по 1 лв. на месец за първите три месеца с Yettel

Публикувано на 13/06/2022 от Радина Петрова | Последна редакция на 13/06/2022 | Видяно 7 048 пъти

За много от нас животът в професионален и личен план се промени драстично през последните години. Интернетът ни предлага все повече опции – да работим, да пазаруваме да се усъвършенстваме и да придобиваме нови знания, и всичко това от комфорта на дома ни. Във връзка с това интернетът, освен удоволствие, е и необходимост, което означава, че ни е необходима високоскоростна, надеждна връзка, и разбира се – без ограничение. През месец юни имате възможност да се възползвате от невероятната оферта, предлагана от Yettel. Всеки, подписал договор в рамките на месец юни, получава промоционален абонамент само по 1 лв.на месец за първите три месеца.

Услугата на Yettel ви предоставя бърз, безкабелен и неограничен интернет през 5G мрежа. Преди да подпишете договора си, имате възможността да проверите дали има покритие на желаното от вас място – ето тук.


Вкъщи заслужава най-добрата мрежа

Услугата „Интернет за дома“ се предоставя с 5G оборудване, което зависи от техническата възможност на адреса и бива два типа - комплект за външна инсталация или вътрешно устройство. При проверка на адрeса, системата на Yettel автоматично ще идeнтифицира кое е най-подходящото оборудванe, както и възможната достижима скорост. Потребителите могат да се възползват  от висок клас Wi-Fi рутери – поддържащи последния Wi-Fi стандарт 6, както и възможността да свържете едновременно до 128 устройства . Услугата „Интернет за дома“ се предлага в три варианта:

  • Интернет за дома 50 – скорост на сваляна до 50 Mbps
  • Интернет за дома 100 – скорост на сваляне до 100 Mbps
  • Интернет за дома 300 – скорост на сваляне до 300 Mbps *Месечните абонаментни планове за услугата стартират от 15,99 лв./мес.
  • Със стартирането на 5G мрежата на Yettel през 2021 година, и непрекъснатото развитие на мрежата, услугата Интернет за дома вече се предлага в над 200 населени места в България, покривайки 1.7 милиона домакинства.

Научете повече за услугата „Интернет за дома“ в уебсайта - Интернет за дома | Yettel - Намери баланса си! .



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Светослав Богданов
Паркет и ламинат, София
12 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Райчо Петров
Боядисване и декорация, София
7 извършени проекта
Вера Миндова
Строителство на сгради, София
5 извършени проекта
ВиК Инженеринг
ВиК Услуги, София
9 извършени проекта