Неочаквано бързо обновяване на дома с GROHE QuickFix

Публикувано на 24/03/2022 от Mariya Dimitrova | Последна редакция на 07/04/2022 | Видяно 4 300 пъти

Нашият дом е и винаги ще остане нашата комфортна зона, където да се отпуснем след тежък ден, особено когато светът навън е с главата надолу. След като през изминалите две години ни се наложи да прекарваме повече време у дома, не е изненадващо, че потребителите проявяват повишен интерес към ремонтирането и освежаването на домовете си, с цел да създадат своя индивидуален оазис за добро настроение. Но трябва ли това да означава събаряне на стени? Не е задължително. Подобренията в дома могат да бъдат доста прости и достъпни – дори в помещения като бани и кухни, от където може би няма да ви хрумне да започнете. С QuickFix, GROHE, водеща световна марка за цялостни решения за баня и кухненски аксесоари, отговаря на потребителските желания за реновиране на дома и предлага на феновете на „Направи си сам“ проекти ново решение за лесно подобрение на дома както в кухнята, така и в банята, без много усилия.

В GROHE знаят, че дори на пръв поглед малки промени, могат да имат огромно влияние върху цялостната атмосфера в помещението. Ето защо марката помага на потребителите си да сбъднат своята мечтата за по-добър дом. Всяка QuickFix кутия предлага три основни предимства за лесен монтаж – ясни инструкции, QR-код към монтажни видеа и мултифункционален инструмент.


Grohe START

Първата серия предлагаща тези удобства е GROHE Start. Няма да имате нужда от сложни инструменти или много помощници, за да подобрите визията и функционалността на банята или кухнята си. Всичко необходимо за монтажа ще откриете в кутията на избрания от вас смесител. GROHE са се поставили в обувките на потребителите и са подготвили подробни инструкции стъпка-по-стъпка, както и полезни видеа, които да ви преведат през процеса. Не са нужни и допълнителни инструменти – в кутията ще откриете удобен мултифункционален инструмент QuickTool, който съчетава всички конвенционални инструменти, които са необходими за инсталиране и поддръжка на смесителите GROHE.

След това цялото семейство ще се радва на елегантната визия и удобните функционалности на новия смесител години наред.


Голямо разнообразие от продукти!

Серията Start предлага голямо разнообразие от продукти, за да открие всеки потребител перфектното попълнение за своя дом. С различи размери, чучури и ръкохватки, варианти за вана и душ – изборът е изцяло ваш. Освен красив дизайн, продуктите предлагат и повече височина, за да осигурят удобство при ежедневната рутина. Друга новост е модела с издърпващ се чучур, който предлага пълня гъвкавост – перфектен за измиване на коса или почистване на умивалника.

За хармоничен интериор в целия дом, GROHE Start предлага и  кухненска линия със същия елегантен дизайн.


С грижа за околната среда!

В съответствие със стратегията за устойчиво развитие на GROHE, серията продукти GROHE Start също допринася за опазването на околната среда. Например, интегрираната технология GROHE EcoJoy намалява водния поток, като същевременно обогатява водата с въздух, като по този начин осигурява перфектна обемна струя, докато спестява ценни ресурси. Освен това някои варианти са оборудвани с GROHE SilkMove ES – интелигентна комбинация от енергоспестяващо и лесно управление на водата. В средното положение на ръкохватката тече студена вода, като по този начин смесителите намаляват ненужното потребление на топла вода, спестявайки ценни ресурси.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Blagomir Nochev
Мебели и обзавеждане, София
11 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Илиян Иванов
Електроуслуги, София
11 извършени проекта
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта
Кирил Алексиев
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта