Саниране на сгради с URSA – важна съставка към домашния уют

Публикувано на 14/05/2021 от Мартина Маринова | Последна редакция на 30/01/2023 | Видяно 6 520 пъти

Всички знаем, че инвестицията в перфектния дом не приключва със закупуването му. Дори напротив – тъкмо тогава започва.  За да е удобен, сигурен и уютен и за самите нас, и бъдещoто поколение, трябва да търсим решения за него, които са напредничави, безопасни и ефективни. Точно такива предложения имат в каталога си URSA - един от водещите производители на изолационни материали в България, който е на пазара вече повече от 20 години! 

URSA предоставя, предлагащи качествени изолационни продукти за приложения в областите топло-, и звукоизолация и пожарозащита, като компанията е насочена към това да предложи най-добрите и екологични решения за всеки клиент, така че да отговори на неговите нужди и очаквания без компромис в качеството!


Домът – вчера, днес и утре

Необходимостта от създаването на защитено и удобно кътче за обитаване не е новост и в действителност археологичните доказателства и пещерните рисунки сочат, че още от мезолита на каменната епоха вроденият инстинкт у предшествениците на съвременния човек ги е мотивирал да създадат свой дом. А от началото на времето най-важно за всяко семейно огнище е било то да осигурява топлина, сигурност и уютно място за живот и отглеждане на поколение. 

Днес домът ни дава много повече от това - той е любимо място за време, прекарано със семейството, кътче за самоусъвършенстване и откриване на нови занимания, а за някои от нас - дори удобно работно пространство! Ето защо е важно да обърнем внимание на решенията, които ни гарантират спокойствие и уют, особено в дългосрочен план. 

Според прогнозите на специалисти над 90% от съществуващия сграден фонд ще бъде използван и след 30 години. За да може една сграда да има жизнен цикъл, по-дълъг от човешкия живот обаче, тя трябва да бъде поддържана регулярно.

И макар в днешни дни домовете и сградите, които обитаваме, да са резултат от дълъг процес на усъвършенстване на архитектурни тенденции, инженерна мисъл и строителни технологии, нашата грижа за тях е от първостепенна важност. За да превърнем сградите от вчера в сградите на утрешния ден, е нужно да предприемем действия за трансформацията им в енергийноефективни, пожаробезопасни и комфортни за живот що се отнася до шум, светлина и чистота на въздуха. 

За постигането на тази цел ни помагат все по-ефективните и модерни строителни продукти, част от тях трансформирани от базови материали като камък, пясък, дърво и метал.


Зелени иновации от URSA

В контекста на необходимостта от по-ефективни екологични решения за дома, вече няколко години URSA разработва кампанията URSA GOES GREEN, с която се стреми да предложи на потребителите достъп до информирано решение по отношение на най-добрия и екологичен изолационен материал за техните нужди.

Логичното развитие на кампанията в контекста на „Вълната за обновяване на Европа“, част от „Зелената сделка“, е популяризирането на ефективни решения за саниране на вече съществуващия сграден фонд.

Част от усилията, които URSA прави в тази посока, е разработването на специален каталог, в който са представени най-често срещаните проблемни зони в и съответните решения по отношение на топло и звукоизолацията им. Информацията в каталога е представена по разбираем начин, така че да помогне на домакинствата да вземат най-доброто и практически-насочено решение, свързано със санирането на техните жилища!

 


URSA - верен съюзник в постигането на енергийно ефективен и екологичен дом

 

Като водещ европейски производител на минерална вата и XPS, URSA е вашият верен съюзник в постигането на максимално удобен и защитен дом! Компанията се стреми да допринесе по най-добрия начин към процеса на преминаване към  нисковъглеродна икономика, чрез което печели доверието на своите многобройни клиенти в цяла Европа!

Израз на този стремеж са не само висококачествените продукти, които преобразяват разбирането за ефективност на хиляди домакинства годишно, но и установяването на производствени процеси и корпоративни действия, които отговарят на най-високите екологични, социални и управленски стандарти.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Алекс Алексиев
ВиК Услуги, Банкя
10 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Ивайло Петров
Електроуслуги, София
28 извършени проекта
РАЙ Билдинг76ЕООД
Покривни услуги, Самоков
6 извършени проекта
Костадин Димитров
Покривни услуги, София
21 извършени проекта