Глътка свеж въздух във вашия дом

Публикувано на 21/12/2020 от Теа Даулова | Последна редакция на 12/01/2021 | Видяно 3 286 пъти

Да дишаме чист въздух е важно за нашето здраве и добро състояние. А много често навън през студените месеци тази задача се оказва изключително трудна. Замърсяването на въздуха може да идва от различни носители – от една страна е отоплението на твърдо гориво, а от друга автомобилите. Не по-малък фактор е и температурната инверсия, която в столицата е много силно изразена. Тя е предпоставка за поява на мъгла, която слепва фините прахови частици и изпаренията от автомобилите в един непредвидим за здравето коктейл.

А през топлите месеци полени, прах и други алергени често водят до алергии и други здравословни проблеми.

90% от времето си прекарваме на закрито, където въздухът може да се окаже дори 5 пъти по-мръсен от този навън. В домовете често се откриват бактерии, вируси, спори на плесен, формалдехид, различни замърсители, излъчвани от домашен текстил, мебели, бои и др. Днес, когато прекарваме голяма част от деня си вкъщи е от още по-голямо значение да си осигурим качество на  въздуха, който дишаме. Как обаче може да направим това? Разбира се решение има. Днес сме ви приготвили чудесно предложение, което може да намерите при нашите партньори от Daikin.

”Advertisement”


Високо качество на въздуха с въздухопречистватели

Разгледай предложенията на Daikin

Въздухопречиствателите на Daikin свеждат до минимум симптомите на астма и алергия, като премахват финните прахови частици и полените от въздуха в помещенията и ви поддържат здрави, като филтрират бактерии и вируси. Въздухопречиствателите контролират миризмите и затова вашият дом винаги ще ухае на чисто и свежо.

  • Въздухопречиствателят ще ви осигури чист въздух, благодарение на активен плазмено йонен разряд и технологията Flash Streamer;
  • Технологията Streamer филтрира въздушните частици, които често представляват сериозни рискове за здравето;
  • Високоефективен HEPA филтър помага за улавяне на фини прахови частици;
  • Ще бъдат отстранени 99,97% от фините прахови частици 0,3 μm;
  • Уредът осигурява мощно засмукване и изключителна тишина. Това ще ви даде възможност за работа, учене или почивка без да се нарушава вашият комфорт от фонов шум, спокойно можете да използвате уреда и в спалнята
  • Новият стилен и компактен дизайн го прави изключително подходящ за всеки интериор;

Daikin предлага два варианта уреди за по-чист въздух: въздухопречиствател MC55W и въздухопречиствател и овлажнител MCK55W.

 


Въздухопречиствател с технология Streamer MC55W

Разгледай въздухопречиствателите на Daikin

Този уред ще ви помогне да имате по-здравословна атмосфера в дома ви. Технологията филтрира въздушните частици, които често представляват сериозни рискове за здравето. Какви са отличителните характеристики на въздухопречиствателя с технология Streamer MC55W?

  • Чист въздух, благодарение на патентованата технология Flash Streamer - вид плазмен разряд. Неговата способност за окислително разлагане е много по-висока от тази на конвенционалния плазмен разряд, използван в стандартните технологии, което води до близо 1000 пъти по-голяма скорост на окислително разлагане;
  • Високоефективен HEPA филтър за улавяне на фини прахови частици премахва 99% от частиците с големина между 0,1μm и 2,5μm.
  • Филтърът събира праха ефективно с помощта на електростатични сили. Той се запушва по-трудно в сравнение с неелектростатичните НЕРА филтри, които улавят прахови частици само чрез фината си мрежа. Следователно през електростатичния HEPA филтър може да премине голямо количество въздух и така устройството да пречисти по-голямо количество въздух!
  • Мощното засмукване на въздуха оссигурява бързо и сигурно пречистване на цялото помещение 
  • Тиха работа на уреда не пречи на почивка или концентрация за работа
  • Компактни размери и малко тегло - лесно може да се премества от стая в стая


Въздухопречиствател и овлажнител Ururu със Streamer MCK55W

Паралелно с осигуряването на чист въздух, не по-малко важна е и неговата влажност. Подходящото овлажняване е от съществено значение за създаване на здравословна среда. В допълнение на функциите на MC55W, въздухопречиствателят и овлажнител MCK55W на Daikin предлага:

  • Тънкият воден резервоар на въздухопречиствателя Ururu разпръсква влага във въздуха и ви предпазва от сухи ръце или събуждане с раздразнено гърло.
  • Предпазва кожата, гърлото и ноздрите от сухота;
  • Предпазва от вируси, като поддържа подходяща влажност в помещението;
  • Поддържа комфортни нива на влажност в помещението (40 до 60% RH).
  • Streamer премахва бактериите от овлажняващия филтър.

Чистият въздух в домовете ни е огромно значение за доброто здравословно състояние. Още по-важна е темата точно във време, когато все по-често работим и учим от вкъщи. Понякога разходка навън или проветряването на стаята не са добрата алтернатива, за да осигурим на белите си дробове качествен въздух. И точно тогава на помощ идват въздухопречиствателите, за да ни осигурят качеството на въздуха, което заслужаваме.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта