Електрически конвектори от TESY – гаранция за комфорт и уют в дома

Публикувано на 18/09/2020 от Теа Даулова | Последна редакция на 01/07/2022 | Видяно 7 781 пъти

Много хора залагат на отопление чрез електричество в дома си. Дилемата какви да бъдат уредите е голяма. Но разполагаме ли с правилната информация и качествени продукти, то изборът става по-лесен. Електрическите панелни конвектори са сред най-подходящите уреди за отопление през студените месеци. В продуктовия каталог на TESY ще намерите богато разнообразие от уреди за отопление, съобразени със съвременните изисквания на потребителите. А днес ще ви представим няколко от тях, които заслужават вашето внимание.

Електрическите панелни конвектори на TESY са произведени в България и се предлагат на още 25 пазара в различни държави, на 4 континента. TESY предлага три продуктови серии – Cloud уреди с управление през интернет, с електронен терморегулатор и с механичен терморегулатор.


Серията електрически конвектори ConvEco CN 04

 

Серията ConvEco CN 04 предлага богата гама от конвектори - ConvEco Cloud (CN 04) с Indoor Connect; ConvEco (CN 04) с електронен терморегулатор; ConvEco (CN 04) с механичен терморегулатор.

  • ConvEco Cloud (CN 04) е най-високият клас конвектори предлагани от TESY. Моделът предлага възможност за управление през Интернет и чрез функцията Indoor Connect, управление през локална мрежа без необходимост от Интернет. Благодарение на електронният терморегулатор, който измерва с точност до ± 0,1 °C, се спестяват до 21%* разходи за електроенергия. Притежава редица “smart” функции, които допринасят за комфорта и уюта на потребителите. Адаптивния старт с опция ON/OFF - повишава температурния комфорт с минимална консумация на енергия. Функцията отворен прозорец/врата - пести енергия при установяване на отворен прозорец и рязко намаляване на температурата. Конвектора може да бъде инсталиран и в баня. Притежава функцията Заключване на клавиатурата / защита от деца, защита от прегряване и много други. Конвектора е направен от здрава метална конструкция с модерен дизайн и LED дисплей, изобразяващ желаната и действителната стайна температура. От този модел може да избирате между 6 продукта, с различна максимална мощност и отопляем обем, в зависимост от характеристиките и квадратурата на помещението.
  • ConvEco (CN 04) с електронен терморегулатор са удобни и енергоспестяващи продукти, които имат и smart функции. Те могат да  достигат 39% от максимум 40% сезонна енергийна ефективност***. Това е възможно, благодарение на електронния терморегулатор и съпътстващите smart функции, сред които са: "Отворен прозорец/врата", функция "Адаптивен старт", Температурна корекция на измервателния сензор ±4°С, функция "Седмичен програматор 24/7". В продуктовата линия ще намерите 4 модела за различна отопляема площ и с различни максимална мощност и отопляем обем.
  • ConvEco (CN 04) с механичен терморегулатор е серия свободно стоящи електрически конвектори с чувствителен капилярен терморегулатор. Техният дизайн и специфика ги правят подходящи за поставяне и използване в бани и влажни помещения. Електрическите конвектори от тази серия достигат до 36% от максимум 40% сезонна енергийна ефективност***. Благодарение на капилярният термостат, те могат да достигнат 14% по-ниски разходи за електроенергия. Предлагат се 4 модела за различна отопляема площ.


LivEco (CN05) с електронен терморегулатор

Продуктите от серията LivEco (CN05) с електронен терморегулатор предлагат оптимална конвенция, която позволява до 25% по-бързо затопляне на помещението**. Те са подходящи както за баня (защита от водни пръски IP24), така и за всяка друга стая в дома. Конвекторите от серията осигуряват до 21%* по-ниски разходи за електроенергия. С помощта на калибриране на термостата се постига желания комфорт и температурна корекция ±4°С. Моделите имат седмичен програматор и функция за отложен старт до 96 часа. Продуктовата серия се предлага в 4 модела в различна квадратура за отопляема площ.


Серията електрически конвектори CN 03

В серията CN 03 ще намерите конвекторите  HeatЕco Cloud (CN 03) с управление през интернет; HeatЕco (CN 03) с електронен терморегулатор и HeatЕco (CN 03) с механичен терморегулатор.

  • HeatЕco Cloud (CN 03) с управление през интернет – освен че може да управлявате конвектора през интернет, този уред ще ви даде и висока енергийна ефективност***. HeatEco отговарят на най-високите очаквания за енергийно ефективни уреди на европейските пазари. Към конвектора има и smart функции: функция "Адаптивен старт", Температурна корекция на измервателния сензор ±4°С, Управление през интернет, функция "Седмичен програматор 24/7". Продуктовата линия е в 2 модела с различна отопляема площ.
  • HeatЕco (CN 03) с електронен терморегулатор. Електронният терморегулатор е сериозна предпоставка за пестене на електроенергия и за много по-прецизно отчитане на температурата. Благодарение на него също се достигат 38% от максимум 40% сезонна енергийна ефективност***. Към конвекторите има и smart функции, които улесняват живота на потребителите. В продуктовата линия ще може да изберете между 6 модела за различна отопляема площ и с различен отопляем обем.
  • HeatЕco (CN 03) с механичен терморегулатор е от серията свободно стоящи електрически конвектори с регулируем термостат и защита при преобръщане. В продуктовата линия на серията се предлагат 6 уреда за различна отопляема площ.

* Електронен терморегулатор

Отчита стайната температура с точност ± 0.1°С. Благодарение на тази прецизност, конвекторът спесрява до 21% от месечната сметка за електроенергия в сравнение с механичен биметален терморегулатор.

** Оптимална конвекция

Осигурява до 25% по-бързо затопляне на помещението, благодарение на специалната конструкция на уреда, специфичната форма на решетката за изходящ въздух и нагревателния елемент с ядро от неръждаема стомана и алуминиев радиатор. Скоростта на конвективния поток достига до 1,18 m/s, измерена при 18°С температура в отопляваното помещение.

*** Съгласно Регламент EC 2015/1188 за прилагане на Директива 2009/125/ЕО


За повече информация tesy.bg

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Венцислав Димитров
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
ПРО БИЛДИНГ БГ VIP
Цялостен ремонт, София
1 извършен проект
Строително-ремонтни дейности-Тодоров
Покривни услуги, София
79 извършени проекта
Станимир Василев
Боядисване и декорация, София
10 извършени проекта
Бисер Иванов
Цялостен ремонт, София
35 извършени проекта