Серията електрически конвектори CN 03

Последна редакция на 20/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 524 пъти

В серията CN 03 ще намерите конвекторите  HeatЕco Cloud (CN 03) с управление през интернет; HeatЕco (CN 03) с електронен терморегулатор и HeatЕco (CN 03) с механичен терморегулатор.

  • HeatЕco Cloud (CN 03) с управление през интернет – освен че може да управлявате конвектора през интернет, този уред ще ви даде и висока енергийна ефективност***. HeatEco отговарят на най-високите очаквания за енергийно ефективни уреди на европейските пазари. Към конвектора има и smart функции: функция "Адаптивен старт", Температурна корекция на измервателния сензор ±4°С, Управление през интернет, функция "Седмичен програматор 24/7". Продуктовата линия е в 2 модела с различна отопляема площ.
  • HeatЕco (CN 03) с електронен терморегулатор. Електронният терморегулатор е сериозна предпоставка за пестене на електроенергия и за много по-прецизно отчитане на температурата. Благодарение на него също се достигат 38% от максимум 40% сезонна енергийна ефективност***. Към конвекторите има и smart функции, които улесняват живота на потребителите. В продуктовата линия ще може да изберете между 6 модела за различна отопляема площ и с различен отопляем обем.
  • HeatЕco (CN 03) с механичен терморегулатор е от серията свободно стоящи електрически конвектори с регулируем термостат и защита при преобръщане. В продуктовата линия на серията се предлагат 6 уреда за различна отопляема площ.

* Електронен терморегулатор

Отчита стайната температура с точност ± 0.1°С. Благодарение на тази прецизност, конвекторът спесрява до 21% от месечната сметка за електроенергия в сравнение с механичен биметален терморегулатор.

** Оптимална конвекция

Осигурява до 25% по-бързо затопляне на помещението, благодарение на специалната конструкция на уреда, специфичната форма на решетката за изходящ въздух и нагревателния елемент с ядро от неръждаема стомана и алуминиев радиатор. Скоростта на конвективния поток достига до 1,18 m/s, измерена при 18°С температура в отопляваното помещение.

*** Съгласно Регламент EC 2015/1188 за прилагане на Директива 2009/125/ЕО


За повече информация tesy.bg

Свързано:

Електрически конвектори от TESY – гаранция за комфорт и уют в дома