Как да преобразим жилището си в иновативен и достъпен свързан дом?

Публикувано на 16/12/2019 от Атанас Янев | Последна редакция на 16/12/2019 | Видяно 5 438 пъти

Иска ли ви се бързо и лесно да управлявате осветлението, контактите и всички свързани устройства в дома ви, от място или от разстояние и то само с гласова команда? Напълно възможно е! Технологиите днес са толкова напреднали, че само с няколко стъпки може да контролирате дома си, дори когато сте на стотици километри от него.

Вече не е нужно да спорите кой да изключи лампата в спалнята. Нито да се притеснявате дали изключихте осветлението в дома си или дали не сте забравили печката включена, когато отидете на почивка. Всичко това можете да контролирате лесно през мобилно устройство, при това без значение дали се грижите за своя апартамент, къща или вила в планината. Свързаните продукти все по-често намират приложение и в офиси, индустриални сгради, болници, хотели. Със серията ключове и контакти Valena Life/Allure with Netatmo от Legrand  всеки може да има удобен и практичен свързан дом! При това бързо и без усилия!


Как да превърнем жилището си в модерен свързан дом?

Иновативният свързан дом е удобство, което заслужавате! С няколко лесни стъпки може да си осигурите сигурност, комфорт, лесно управление и контрол на осветлението, контактите и всички включени в тях  уреди.

  • На първо място са ви необходими свързани ключове и контакти за иновативен, свързан  дом. Такива може да намерите при нашите партньори от Legrand - глобалният специалист в изграждането на електрически и цифрови инфраструктури!
  • Инсталацията не изисква никакви специални умения. Няма да ви се наложи и да къртите, нито допълнително да прекарвате кабели. Необходимо е просто да замените конвенционалните ключове и контакти със свързани такива.


Инсталацията е по силите на всеки

Жичните продукти се инсталират в конзола с дълбочина 40 мм. и могат да заменят съществуващ конвенционален ключ или контакт.

Поставянето на безжичните ключовете става чрез двойно лепяща лента. Страхотен бонус е, че при необходимост можете да ги премествате, ако ви се наложи да правите мащабно разместване на мебелите у дома. Безжичните ключове се сдвояват с жичните, за да управляват осветлението, отоплението, щорите или електрическите уреди.


Как функционират свързаните ключове?

Свързаният дом е чудесен избор, който ще ви гарантира лесно управление на  осветлението и уредите, включени в свързаните контакти, и ще ви даде възможност за мониторинг на електроконсумацията и  оптимизиране на разходите на вашето жилище.

  • Управлението на инсталацията става през смартфон или таблет. С безплатното приложение Home + Control (налично на български) може да управлявате осветлението, отоплението, ролетните щори и електроуредите си от разстояние и дори гласово чрез Siri, Alexa или Google Assistant.
  • Можете да свалите приложението Home + Control напълно безплатно от App Store/Google Play Store.
  • С помощта на приложението ще получавате известия на смартфона си например при токов удар или в случай на прекъсване на захранването. Също така може да следите електроконсумацията и да бъдете известени в случай на прекомерна консумация или достигане на зададения лимит.
  • Иновативната система ви дава възможност да симулирате присъствие у дома, за да предотвратите влизане с взлом.

Създаването на свързан дом е иновативно и разумно решение , което ще ви гарантира  сигурност и комфорт при управлението на осветлението, контактите и всички включени в тях уреди. Лесната инсталация и удобното управление превръщат безжичните ключовете в незаменима придобивка за всяко съвременно домакинство! Страхотно предимство е, че през смартфона можете да контролирате дома си, при това от разстояние. Ето защо серията ключове и контакти Valena Life/Allure with Netatmo са идеалното решение за всеки, който иска домът му да бъде в сигурни ръце!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Васил Василев VIP
Боядисване и декорация, София
50 извършени проекта
Евгени Александров
Дограма и остъкляване, София
Иво - вътр.ремонти VIP
Сухо строителство, София
38 извършени проекта
Лазар
Сухо строителство, Пловдив
Николай Ничев
Монтажи, София
Native Design
Мебели и обзавеждане, София