Защо да изберете подов климатик за отопление?

Публикувано на 27/10/2019 от Реклама | Последна редакция на 09/07/2020 | Видяно 9 795 пъти

През последните години популярността на подовите климатици става все по-голяма. Те са изключително подходящи при отопление, защото издухват топлия въздух близо до пода, и така създават отличен конвекционен ефект. Освен това са лесни за монтаж в по-малки пространства и по-компактни от нискотемпературните радиатори.

При избора на подов климатик е добре да съобразите няколко неща като мощност на уреда, качество на марката, ценови клас и т.н. Предложенията на различните производители имат своите предимства и недостатъци, затова нека ви помогнем в този сложен избор. Вижте какво е важно да знаете преди да изберете подов климатик, а също и защо Daikin са лидер в тази област.


Предимства на подовите тела

Подовите климатици могат да се окажат страхотен избор за вашия дом. Освен компактна визия, те имат и страхотни предимства:

  • Висока енергийна ефективност - ще спестят от енергия. Това неминуемо ще се отрази и на вашия бюджет, а също и на сметките ви. А най-добрата новина е, че няма значение дали е зима или лято. 
  • "Режим на висока мощност" - с тази функция по всяко време може да включите подовия климатик на бързи обороти. По този начин помещението ще се затопли или охлади в пъти по-бързо. След 20 минути климатикът сам ще се върне към предишния си режим на работа.
  • Осигуряват по-чист въздух - благодарение на деодориращият филтър от титаниев апатит за премахване на миризми на Daikin, ще може да се радвате на по-чист въздух в помещението. Той има способността да ви отърве от: частици от прах, тютюневи миризми, дори органични химически вещества като бактерии, вируси и алергени.


Как се спестява електроенергия?

Подовите климатици имат способността да извличат топлина от външния въздух дори в студено време. Това се случва с помощта на термопомпената технология. Термопомпата използва компресор с електрическо задвижване. При него 80% от енергията, използвана за отопление на дома, идва от външния въздух, който е достъпен и възобновяем ресурс. Това прави уреда особено щадящ, както за природата, така и за бюджета ви.


Подов климатик Daikin

Да, вероятно правилният избор за подов климатик е свързан с много търсене. Затова ние ви предлагаме продукт, който е доказал ефективността и качеството си през последните две години. Тестван е как работи в зимни условия. Освен че намалява въздействието върху околната среда, с него ще намалите и потреблението на енергия, благодарение на високата му енергийна ефективност.

  • Предоставя оптимален комфорт на отопление, благодарение на двустранния въздушен поток, при това почти безшумно - ниво на шум до 23 dBA.
  • Дизайнът на подовото тяло е много компактен. Дилема с място за монтиране почти няма, защото това може да се случи дори под прозореца в дома ви. Височината на подовия климатик е 620 mm.
  • Към него имате и онлайн контролер, който ще ви позволи бързо и лесно да управлявате устройството. Дори имате възможността да следите и консумацията на електроенергия. И то през вашия телефон или таблет.
  • Способността на климатиците да пречистват въздуха, в комбинация с високата им енергийна ефективност и достъпен монтаж ги правят удачен избор за всяка стая. В кухнята, дневната, спалнята или детската стая - те са подходящи за всеки дом.

Подовият климатик е чудесен вариант за студените зимни дни. Той ще ви даде комфорт, удобство, функционалност и енергийна ефективност. Освен това употребата му ще се отрази на сметката ви за ток с намаляваща тенденция. Чудесно предимство е, че може да го използвате и за охлаждане през горещите дни. Повече информация за продукта и неговите характеристики ще откриете в сайта на Daikin

 

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Вътрешни и външни ремонти
Цялостен ремонт, Варна
13 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Бригада нов проект
Покривни услуги, София
37 извършени проекта
Ангел Ангелов
Покривни услуги, София
19 извършени проекта
Бригада Комплекс
Покривни услуги, София
26 извършени проекта