Фугиращи смеси от Мапеи – цветови шедьовъри с доказано качество

Публикувано на 11/10/2019 от Реклама | Последна редакция на 14/10/2019 | Видяно 1 115 пъти

Мартин Стоянов е Технически Мениджър в Мапеи България почти от създаването на компанията. Близо 10 години той и неговият екип предоставят решения на строителните обекти в България, стъпвайки на международния опит на Мапеи. Той познава продуктите и техните характеристики в детайл, следи внимателно световните тенденции и спомага за навлизането на иновативните продукти на компанията в България.

Ако ви предстои ремонт или просто искате да освежите някое помещение, Мартин Стоянов ви предоставя полезна информация за фугиращите смеси на Мапеи, които с високото си качество и богата цветова гама, ще удовлетворят напълно вашите нужди, желания и визия за дома.

Висококачествени продукти вече над 80 години!

Повече от 80 години, Мапеи предлага висококачествени продукти, тясна специализация в областта на строителните решения и научноизследователска дейност, която активно се развива и до днес. Освен с качеството и характеристиките си, нашите продукти са актуални и по отношение на визия и дизайн. Подходящ пример за това са фугиращите смеси за керамични плочки и материали от камък.

Фугиращите смеси на Мапеи са част от разнообразна палитра от високофункционални  продукти, предлагани в пъстра цветова разновидност, за външна и вътрешна употреба.  В модерното строителство фугите  не са просто поредния елемент от цялостния ремонт, а са част от дизайна на помещението. Ultracolor Plus, Kerapoxy, Kerapoxy CQ, Kerapoxy Design, Keracolor FF и Keracolor GG са тези висококачествени фугиращи смеси, които с богатата си цветова гама, правят фугите стилни и придават завършен вид.


Защо Ultracolor Plus е сред най-предпочитаните продукти на Мапеи?

Ultracolor Plus е един от най-предпочитаните продукти на Мапеи в гамата с фугиращи смеси. Подходящ е за фуги от 2 до 20мм. Oсвен с бързосъхнещите и стягащи си характеристики продуктът е атрактивен и с анти ефлоресцентното си действие. Разтворът е полимерно модифициран, с водоотблъскващ DropEffect® и с технология за устойчивост на плесени BioBlock®. Двете технологии са резултат от научноизследователската дейност на Мапеи. Ultracolor Plus е предпочитан продукт, заради богатия избор на цветове - предлага се в 34 цвята, подходящи за всеки дом и вкус.

Персонализирайте помещенията у дома с Kerapoxy

Ако имате желание да персонализирате помещение в дома си или  да разчупите атмосферата в някоя част от него, Kerapoxy  е подходящият продукт за това. Keraproxy е предназначен за фугиране на керамични плочки и материали от камък, а освен това е с характеристики на епоксидно лепило без вертикално приплъзване. Продуктът се предлага в 20 цвята. И тази палитра ви позволява да декорирате вашия дом по свой вкус.


Действайте смело с Kerapoxy Design при работа със стъклокерамика, керамични плочки и камък

MapeGlitter

Kerapoxy Design е фугиращата смес за по-смелите. Киселиноустойчивата смес е специално предназначена за фугиране на стъклокерамика, керамични плочки и материали от камък. Въпреки, че това е вид декоративно фугиране, качеството на продукта е високо и отговаря на изискванията на ЕО № 852/2004 по отношение на хигиена и хранителни продукти. Интересното тук е, че ако искате да добавите малко блясък и финес в помещенията е необходимо единствено да добавите MapeGlitter. Продуктът представлява оцветен  брокат с метален ефект на основата на полиестер, алуминий и епоксидна смола, предлага се в сребърен и златист цвят.


Придайте характер на всяко помещение с Kerapoxy Design

С Kerapoxy Design придавате характер и завършеност на помещението, като същевременно задавате настроението вкъщи с цветовата гама на продукта от 32 нюанса.


Изберете фугираща смес на циментова основа според потребностите си

Keracolor FF и Keracolor GG са висококачествени, полимерно модифицирани, фугиращи смеси на циментова основа. Предлагат се в 15 и 14 цветови гами. Разликата при тях, е че Keracolor FF е с водоотблъскваща технология DropEffect. Също така, Keracolor FF е за фуги до 6 мм, а Keracolor GG за фуги от 4 до 15 мм.

Какви продукти в допълнение предлага Мапеи? 

Освен фугиращите смеси, Мапеи предлага на пазара и продукти в допълнение. Fugolastic например е течна полимерна добавка за Keracolor FF и Keracolor GG. Използва се като заместител на вода, за подобряване на плътността, намаляване на порьозността и попиването на вода.

Keranet и Kerapoxy Cleaner са почистващи разтвори за циментови и епоксидни фугиращи материали. Keranet отстранява плесенни соли, също така служи за крайно почистване на керамични плочки и естествен камък от остатъци от циментови лепила и фуги. Kerapoxy Cleaner е подходящ за почистване след приключване на полагането и за отстраняване на остатъци от епоксидни фугиращи материали от керамични, гранитогресни и стъклени покрития.

Друг интересен продукт на Мапеи е Fuga Fresca – боя на основата на акрилни смоли във водна дисперсия за освежаване на цвета на съществуващи фуги на циментова основа. Fuga Fresca се предлага в 34 различни цвята. Ако не ви предстои ремонт и нямате нужда от фугиращите смеси на Мапеи, а искате да разнообразите стилово някое помещение, доверете се на Fuga Fresca. Проявете креативност относно цветовете и експериментирайте със стила на помещението. Цветните фуги ще придадат свежо настроение на вашите външни и вътрешни помещения.

Мапеи осигурява технология и дизайн в ръцете на потребителите си!

Ако искате всичко у дома да е ок, изберете фугиращите смеси на Мапеи!

Информация за всички продукти може да намерите на сайта на Мапеи България, също така и на нашата фейсбук страница.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Васил Стоянов
Мебели и обзавеждане, Пловдив
13 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Ихтиандер Никифоров
Покривни услуги, София
7 извършени проекта
Кирил Алексиев
Цялостен ремонт, София
5 извършени проекта
Васил Димитров
Ремонт на баня, София
9 извършени проекта