По-висока хигиена и екологичен начин на живот у дома с мелници за хранителни отпадъци STATUS

Публикувано на 19/04/2019 от Реклама | Последна редакция на 23/04/2019 | Видяно 7 302 пъти

С навлизането в ерата на технологиите животът ни става все по-лесен и комфортен. В последните десетилетия изобретенията сред битовата техника стават все по-разнообразни, практични и функционални. У дома винаги основната цел е да постигнем удобство и сигурност, а възможността за по-екологичен и здравословен начин на живот се превръща в топ приоритет за все повече домакинства у нас и по света.

Днес ще ви представим още една възможност да осигурите тези фактори на вас и вашето семейство. На помощ в домакинството идват мелниците за хранителни отпадъци от ново поколение на STATUS ®. С тяхна помощ можем да се радваме на чист дом, без миризма, идваща от натрупващите се в кошчето за боклук обелки, люспи и други хранителни остатъци. В следващите редове ще ви запознаем с характеристиките на диспозерите, техните предимства и начин на работа. Още полезна информация за уредите ще откриете от тук: http://status-disposer.com/bg/

 


Какво представляват хранителните диспозери?

Хранителните диспозери STATUS са уреди от ново поколение, които помагат за своевременното отстраняване на хранителните отпадъци, вместо натрупването им в кошче за боклук.

  • С тяхна помощ елиминираме възможността за поява на множество микроби, които предизвикват бърз процес на разлагане в коша, където храната бива изхвърляна. С това се появява неприятна миризма и нивото на хигиена пада значително.
  • Диспозерите STATUS работят само с натискането на един бутон, с помощта на който храната, попаднала в мелницата, бива раздробена на миниатюрни частици, които лесно се изтичат в канализацията.
  • Бързата им и сигурна работа ги прави подходящи както за употреба в домашни условия, така и в ресторанти, офиси и др.


Четирите най-важни предимсва на диспозерите STATUS

Всички мелници STATUS притежават особено важен комплекс от качества, които спомагат за повишаване на качеството на живот. Те са:

  • Екологични - на първо място, с тяхна помощ намаляваме значително общото количество битов отпадък. Важно е да отбележим и че с елиминирането на хранителните отпадъци допринасяме много по-малко за генерирането на парникови газове. Друг важен фактор е, че гниещите биологични остатъци представляват суровина за производството на био-газ.
  • Хигиенични - спомагат за свеждането на бактерии и нечистотии в кошчето за боклук до минимум.
  • Практични - отличават се с лесен монтаж, но освен това не изискват допълнителна площ в кухненското помещение, тъй като се вграждат под мивката. Това ги прави и дискретни, като тяхното присъствие не променя визията на кухнята ви. 
  • Безопасни - благодарение на вградените дълбоко под мивката рендета, които раздробяват отпадъците, диспозерите са напълно безопасни за употреба дори от малки деца.


Начин на работа

Използването на мелниците е изключително лесно и бързо. Ето как става:

  1. Пуснете студената вода да тече и включете мелницата;
  2. Пуснете хранителните отпадъци директно в сифона. В инструкциите на сайта можете да видите кои отпадъци са подходящи за мелницата и кои - не.
  3. Ще знаете, че мелницата е приключила с работата си, когато вече чувате свободно само звука на мотора. След приключване на смилането мелницата се изключва, а водата се оставя да тече за още 15 секунди.

Изберете вашия диспозер сред 5 различни модела - сравнете техните характеристики и предимства, за да вземете най-доброто решение за своя дом. Повече информация клиентите могат да намерят на http://www.status-disposer.com/bg/.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Famegs_svg
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
Пламен Манолов
Цялостен ремонт, София
29 извършени проекта
Качествен ремонт
Ремонт на баня, София
22 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
10 извършени проекта