Лесна и ефективна модернизация на отоплението: Иновация от Bosch - нов газов кондензен котел Condens 2300 W

Публикувано на 29/01/2017 от Реклама | Последна редакция на 29/01/2019 | Видяно 6 660 пъти

  • Първият котел с енергиен клас А+ при добавяне на смарт регулатор или такъв по външна температура
  • Бърз монтаж, лесна профилактика
  • Здрави, висококачествени компоненти за дълъг живот и ефективност
  • Атрактивен дизайн и лесно обслужване.

Лесен монтаж на малко място

Condens 2300 W улеснява модернизирането на съществуващите отоплителни системи. Благодарение на максималната дължина на димоотвода, котелът може лесно да бъде монтиран и в пространства, които са истинско предизвикателство. И най-дългите димоотводи могат да бъдат изпълнени без затруднения, така че бързата и безпроблемна смяна на стар котел с новия Condens 2300 W става изключително лесно. Компактните размери от 710 х 400 х 300мм означават, че новият газов кондензен котел заема малко място и бързо може да се инсталира практически навсякъде – дори в тесни ниши или кухненски шкаф.


Дългият живот и ефективността кореспондират с атрактивния дизайн

С най-модерната технология на Bosch и футуристичния си дизайн без остри ръбове, Condens 2300 W привлича окото във всеки дом. Специално внимание е отделено на добре обмислената конструкция и първокласната изработка. Освен с лесния монтаж, Condens 2300 W печели и с добрата си звукоизолация. Модулиращата горелка на котела автоматично се адаптира към актуалните топлинни потребности в диапазона от 10% до 100% от максималната мощност (3 - 30 kW). Така ефективността се повишава, дори и когато не се изисква пълна топлинна мощност, a големият дебит за БГВ, благодарение на високата мощност от 30 kW, е несравнимо предимство за тези, които предпочитат комфорта на достатъчно топла вода във всеки момент. Резултатът е котел от енергиен клас A със сезонна енергийна ефективност на отоплението от 94% съгласно ErP (до 109,5% спрямо Hi). Енергийният клас се повишава до А+ (революционна стойност в термотехнологичния бранш) с добавяне на смарт регулатор или такъв по външна температура.

Бърза и лесна поддръжка

Новият Condens 2300 W се характеризира с особено ниски изисквания към поддръжката. Всички основни компоненти в перфектно аранжирания интериор са лесно и директно достъпни благодарение на подвижните странични панели. Електронните компоненти са цветно кодирани, за да може с лекота и за много кратко време да направите всяка профилактика. Обслужването е интуитивно и изключително комфортно.


Технически данни

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво - вътр.ремонти VIP
Сухо строителство, София
37 извършени проекта
Антон Грънчаров
Боядисване и декорация, София
23 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Сухо строителство, София
34 извършени проекта
Hristo
Строителство на сгради, София
12 извършени проекта
Мебелни услуги ВАМИТ
Мебели и обзавеждане, София
31 извършени проекта
Д. Бонев
ВиК Услуги, София
26 извършени проекта

Газификация