Bison Rubber Seal - продукт от ново поколение за 100% защита от течове и влага у дома

Публикувано на 18/01/2019 от Реклама | Последна редакция на 19/02/2019 | Видяно 11 871 пъти

Всички се тревожим от протичане или просмукване на влага в или около дома. От своя страна успешното справяне с този проблем често изисква намеса на опитен специалист, който да изолира причинителите на влагата и да спомогне за създаването на по-здравословна среда y дома. Ключов фактор за успеха на тази задача е изборът на подходящи продукти и материали. Именно от този избор зависят както отличните резултати от осъществяването на всеки отделен ремонт, така и цялостната положителна репутация, която професионалистите изграждат пред своите настоящи и бъдещи клиенти. Ето защо днес ще ви запознаем с уникалните предимства на един нов продукт, който запечатва, защитава и поправя различни повърхности, като намира приложение, както при ремонта на покривната конструкция на къщата, така и в процеса по обновяване на банята и кухнята у дома.


Осигурете 100% защита от влага

Течната гума Bison Rubber Seal е вашият верен помощник в обновяването на дома както отвън, така и отвътре! Със своето иновативно полимерно модифицирано битумно покритие, течната гума прилепва идеално към почти всякакъв вид повърхности, като осигурява 100% защита от влага, корозия и ръжда и е устойчива на атмосферни влияния и UV лъчи. Лесното нанасяне на продукта, възможността да бъде боядисван и широката гама от разфасовки, в които се предлага, го правят подходящ за използване, както от професионалистите, така и от DIY ентусиастите у дома. Bison Rubber Seal е покритие на водна основа, което притежава завидна 750% постоянна еластичност, висока температурна устойчивост от -40°C до +160°C, което е в основата и на дългия експлоатационен живот на продукта (минимум 20 години)! Bison Rubber Seal е тестван съгласно EN 1297 - Метод за изкуствено стареене чрез продължително комбинирано въздействие на UV лъчение, повишена температура и вода. За повече информация относно спецификите на продукта, посетете http://orbico.bg/.


Върху какви повърхности можем да използваме Bison Rubber Seal?

Сред основните предимства на новата течна гума с марка Bison е нейното изключително широко приложение. С Bison Rubber Seal бързо и лесно ще уплътните бани, олуци, подови настилки, пукнатини на пода и др. Този продукт може да се нанася върху повечето повърхности, които се намират на закрито и открито, като например: камък, дърво, битум, бетон, PVC и цинк. Ето защо Bison Rubber Seal се използва за успешно уплътняване на покривни конструкции и стенни покрития в помещения, подложени на интензивна влага, като банята например. В градината течната гума на Bison намира приложение като укрепващ продукт за метал и дърво, който предотвратява корозията и гниенето на тези материали. Продуктът може да бъде използван успешно и за изолиране на душ кабини, покривни и обикновени прозорци, стълбища и практически всички други елементи от дома, чиято устойчивост на влага се стремите да подобрите.


Bison Rubber Seal – приложение на продукта стъпка по стъпка

Течната гума Bison Rubber Seal се предлага в различни разфасовки, така че да се превърне в оптимално решение за всеки интериорен или екстериорен проект. Какви обаче са стъпките на приложение на продукта? Нека видим:

  1. Първата стъпка несъмнено е подготовката на повърхността, която ще ремонтираме с Bison Rubber Seal. Тя трябва да бъде почистена и суха, така че течната гума да прилепне плътно към нея и по този начин да я предпази ефективно от вредното въздействие на влагата.
  2. След това разбъркайте добре съдържанието на кутията Bison Rubber Seal, така че да получите хомогенна смес.
  3. С помощта на четка или валяк нанесете продукта равномерно, като положите минимум два слоя от него и оставите около 10 минути между нанасянето на отделните слоеве течна гума. Имайте предвид, че наличието на блясък върху втория слой течна гума е сигнал, че сте достигнали оптимална дебелина и продуктът е използван правилно.
  4. За постигане на перфектен резултат и за подпомагане достигането на необходимата дебелина на покритието, специалистите препоръчват да прилагате течната гума в комбинация с текстилна лента Bison Rubber Seal, така че да запълните налични пукнатини и да предотвратите появата на последващи течове. Важно е текстилната лента да прилепне плътно върху първия слой, поради което той трябва да бъде с дебелина от минимум 2 мм.
  5. В случай, че нанесете по-голямо от необходимото количество течна гума Bison Rubber Seal, можете да отстраните излишния продукт веднага след нанасянето му с помощта на вода. В случай, че продуктът е изсъхнал, можете да премахнете излишното механично.


Bison Rubber Seal - в помощ на професионалисти и DIY ентусиасти

За да отговори на нуждите на всеки от своите потребители, Bison осигурява течна гума в широка гама от разфасовки, съобразени с нуждите на конкретния интериорен или екстериорен проект:

  • Професионалистите, за които този продукт ще влезе в ежедневна употреба, могат да се възползват от по-големите разфасовки течна гума Bison Rubber Seal от 2,5 или 5 литра, в комбинация с текстилна лента Bison Rubber Seal 10см/10 метра.
  • Специално за DIY ентусиастите пък течната гума Bison Rubber Seal е достъпна в разфасовки от 750 мл, туба от 250 мл., и стартов пакет включващ всичко необходимо за работа с продукта – разфасовка 750мл, текстилна лента, четка за нанасяне, шкурка за почистване на повърхностите и бъркалка.
  • За прецизно нанасяне на Bison Rubber Seal в труднодостъпни места като ъглите на прозорците например, продуктът е достъпен и под формата на картуш, който не изисква допълнително използване на четка за нанасяне.
  • При необходимост от спешен ремонт, специалистите от Bison са създали покритието под формата на лента със следните характеристики:
    • Размер 7,5см х 5м
    • Незабавна хидроизолация
    • Висока еластичност (400%)
    • Висока температурна устойчивост: от -25°C до +70°C
    • Съвместима с (течния вариант) Rubber Seal.

В отличните качества на течна гума Bison Rubber Seal можете да се убедите и сами, като закупите продукта от големите вериги строителни хипермаркети или се свържете директно с дистрибутор на адрес http://orbico.bg/.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Пламен
Електроуслуги, София
37 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Радко Радев
Изолация и Саниране, София
25 извършени проекта
ИНВЕСТ ХОУМ-ИНС ЕООД
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Ivan
Боядисване и декорация, София
27 извършени проекта