TESY грабна три награди от „Бизнес наградите на Forbes“ за 2018 г.

Публикувано на 17/12/2018 от Реклама | Последна редакция на 17/12/2018 | Видяно 887 пъти

За 2018 г. компанията бе отличена с престижното първо място в една от най-оспорваните категории „Развитие на бизнеса “. Признанието, което TESY получи за пореден път затвърждава лидерските и позиции както на родния пазар, така и на международния. С разработването на иновативните уреди, позволяващи управление през Интернет, имплементирането на технологични решения от последно ниво, износ и продажби в над 54 държави, TESY определено е пример за една успешно развиваща се компания.


TESY постига успех и на международно равнище

„Колко от вас използват уреди TESY? Като говорим за бизнес развитие, аз виждам потенциал и в тази зала – пошегува се с публиката Еманиул Тотев, Директор Продажби, След продажбено обслужване, Маркетинг и Логистика –  За да сте горди като българи, ще ви споделя нещо: За 3 години удвоихме оборота си и сме се прицелили да направим същото в следващите 3 години. Няколко милиона домакинства са получили и използват нашите уреди. И не само това, но обърнахме тенденцията за внасяне на китайска продукция в Европа и започнахме да изнасяме отоплителни уреди за Китай. Успешно. Благодаря ви!”


Още една специална награда, този път за "Служител на годината"

Една от най-специалните награди „Служител на годината“ отново отиде при иновативната компания, като отличи на първо място дългогодишния служител, инж. Костадин Борисов. Костадин Борисов е част от екипа на TESY от 2000 г., като през годините е бил на различни позиции в няколко отдела на компанията, а понастоящем е Ръководител на отдел "Стандарти и Управление на качеството". Той е и единственият българин, член на работна група TC59x /WG4 Водонагревателни уреди към CENELEC (Европейски комитет за електротехническа стандартизация). Дейността на работната група е свързана с разработването на нови стандарти, свързани с определяне на характеристиките на водонагревателните уреди и изменения в съществуващи стандарти на европейско ниво.

„Изключително съм щастлив и горд да получа това признание. Благодаря ви. Благодаря на всички мои колеги в TESY, с които вече 20 години вървим по пътя на промяната, иновациите и добрите решения към крайните клиенти”, сподели в благодарствената си реч инж. Костадин Борисов.

TESY беше и сред финалистите в категория „Клиентска политика“, където бе отличена с трето място по време на церемонията.


Още за TESY

TESY е българска компания, създадена през 1990 г., която е част от Фикосота холдинг. Към момента компанията разполага с пет завода – три в Шумен и два в Смядово, където работят над 800 души. TESY е най-големият български и водещ европейки производител на електрически бойлери, бойлери с индиректно нагряване и отоплителни уреди за дома. С иновативния си подход към пазара и продуктите, с динамично развиващ се екип от високо мотивирани специалисти, TESY реализира своята продукция в повече от 50 страни на 4 континента. Фирмата продължава своето развитие в посока увеличаване на производствения си капацитет и лансирането на нови продуктови линии. Основна цел пред компанията за следващите 3 години е да се утвърди като третия най-голям производител на електрически бойлери в Европа.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
104 извършени проекта
Майстор Николов
Боядисване и декорация, София
82 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Иван
Електроуслуги, София
56 извършени проекта
Даниел Костадинов
Електроуслуги, София
67 извършени проекта
Стефан Василев
Електроуслуги, София
54 извършени проекта