За тази Коледа подарете топлина на вашите близки

Публикувано на 29/11/2018 от Реклама | Последна редакция на 01/07/2022 | Видяно 6 586 пъти

С изминаването на всеки следващ декемврийски ден, времето става все по-студено и усойно навън, а необходимостта от топлина у дома все по-голяма. И тъй като Коледа е вече тук, време е да се замислим как да подарим на близките си истински смислен подарък, който да донесе вкъщи така необходимата топлина и да сгрее както жилището, така и лицата на получателите с приятна усмивка. В следващите редове ще ви представим няколко идеи за подаръци, които отговарят на тези условия. Те идват под формата на маслени радиатори и конвектори от TESY, които освен че сгряват дома и го правят по-уютен, ни радват и с висока ефективност на работата и комфортни смарт технологии от най-ново поколение.


Топлината идва в дома, за да остане

За да можем да разчитаме на сигурен източник на топлина, който ще ни служи вярно и при минусови температури, но и такъв, който да работи възможно най-ефективно, е необходимо да се запознаем отблизо с предимствата на вариантите, които ни предлага пазарът днес. Уредите за отопление на TESY осигуряват надеждна работа през целия сезон, като освен за гарантирането на по-нисък разход на енергия, те се грижат и за комфорта в дома, благодарение на иновативни технологии и практични функции. По тези причини, те могат да се превърнат в невероятно полезен подарък за нашите близки, с който сме сигурни, че правим инвестиция, която си струва и която ще донесе бърза възвръщаемост. Отоплителните уреди с марка TESY, които предстои да разгледаме, се разделят в две основни категории:

  • Конвектори - разнообразие от продукти, сред което можем да изберем:
    • Конвектори с управление през интернет или стандартни такива;
    • Конвектори за стенен монтаж или правостоящи;
    • Конвектори с електронен или механичен терморегулатор и др.
  • Маслени радиатори, подходящи за хора с алергии и респираторни проблеми и налични в серии CC и CB, подробностите за които ще научим по-долу.


Нови технологии и богат избор - как да изберем?

Ако вече сте направили своето проучване за различните видове конвектори, вероятно се чудите кой би бил най-подходящ, било то за вашия собствен дом, или като ценен подарък за близък човек. TESY предлага богат избор от продукти с разнообразни функции, а за да ви помогнем да изберете вашия конвектор, сме подбрали списък с основните категории уреди и техните най-важни характеристики:

  • Конвектори с управление през интернет - уреди, които позволяват пълен контрол на работата през мобилния ви телефон, за да можете дистанционно да управлявате в кой момент да бъдат включени и в кой - изключени. Това дава възможност за разумно функциониране на конвектора, в крак със забързаното ви ежедневие, с помощта на което спестявате значително от разходи за електроенергия. Електроуредите от серията достигат удивителните 39 от максимум 40% сезонна енергийна ефективност. Конвекторите имат разнообразно приложение в дома, като някои от тях могат да бъдат монтирани дори във влажни помещения.
    • Конвекторите с електронен терморегулатор постигат до 25% по-бързо затопляне на помещението. Те притежават функция за отчитане на отворен прозорец/врата, което допълнително допринася за спестяването на енергия и осигуряването на по-високо качество на живот у дома.
    • Конвекторите с механичен терморегулатор позволяват монтаж дори във влажни помещения, в това число и в банята, благодарение на специалната защита от водни пръски. Те притежават и защити от преобръщане и прегряване - безценни качества, когато в дома има малки деца или домашни любимци, с което се гарантира спокойствие за всички, докато вие отсъствате от вкъщи.


Кога да се спрем на конвектор без Cloud технология?

Конвекторите със смарт технологии са изключителна придобивка за домовете на повечето от нас, но има хора, които биха избрали стандартен уред. Ако бюджетът ви е по-ограничен или смятате да направите подарък на по-възрастен човек, който изпитва затруднения със съвременните иновативни системи, то електрическият конвектор без Cloud технология би се превърнал в перфектното решение за подобна ситуация. Хубавото е, че и този тип отоплителни уреди осигуряват високо ниво на енергийна ефективност, красив дизайн и възможност за избор от богат асортимент:

  • Стенните лъчисти конвектори притежават електронен термостат, който много прецизно отчита температурата на помещението. Изключително комфортната функция да отчитат човешко присъствие в стаята, като намаляват мощността си и се самоизключват при липсата на такова за определен период от време, допринася за значителното намаляване на разхода на енергия. Това спомага за повишаване качеството на живот, дори в домове, където членовете на семейството отсъстват често.
  • Подовите лъчисти конвектори пък се отличават с по-високо инфрачервено излъчване, благодарение на нагревателния елемент MICA, вграден в тях. Така те ефективно нагряват телата на хората и предметите в стаята, а повишаването на тяхната температура, от своя страна, стопля и въздуха. При тях липсва изгаряне на кислород и не изсушават въздуха - други две функции, които играят важна роля в осигуряването на здравословна среда за живот.
  • Подовите електрически конвектори са подходящи за тези от вас, които искат конвектор с красив външен вид, който бързо и ефективно да отоплява помещението. Бонус точки носят леката им метална конструкция, комфортна за лесно и бързо пренасяне от стая в стая, както и възможността за вентилация на въздуха през лятото, което прави уреда мултифункционален и подходящ за всесезонна употреба.


Перфектният подарък за хора с дихателни проблеми и алергии към прах

Ако сте на път да изберете подарък за близък с респираторни проблеми или алергия към прах, е необходимо да подходите внимателно и да вземете този важен фактор предвид. Много от съвременните електрически уреди за отопление завихрят въздуха в помещението, в отговор на което се генерира повече прах, а това би могло да превърне живота на хората с подобни проблеми в кошмар. На помощ идват маслените радиатори на TESY, които не завихрят въздуха и спомагат свеждането на нивото прахови частици във въздуха до минимум.

  • Маслените радиатори от серия CC постигат до 65% по-висока ефективност при затоплянето на помещенията. Те поддържат безопасна повърхностна температура, като нагревателният елемент е защитен от попадане на косми и козина, което удължава значително живота му. Тези качества правят радиаторите от серия CC идеални за домове с малки деца и домашни любимци.
  • Маслените радиатори от серия CB достигат до 40% по-голяма топлоотдаваща площ, което осигурява по-бързо затопляне на стаите. Те също притежават  защита от попадане на косми, като наред с това имат и защита при преобръщане.

Посетете сайта на TESY, където можете да видите повече подробности за всички отоплителни уреди, да сравните техните качества и да изберете най-подходящия подарък за своите любими хора. Накарайте ги да се усмихнат с истински ценен подарък, който ще им служи вярно години наред и ще ги радва с комфортни функции, красив дизайн и висока енергийна ефективност!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Райко
Ремонт на баня, София
8 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта