Създай стил в дома с внимание към всеки малък детайл

Публикувано на 09/08/2018 от Реклама | Последна редакция на 09/08/2018 | Видяно 8 754 пъти

Добрият дизайн се познава по детайлите. Макар и изненадващо, такива малки детайли, които имат значение, са и електрическите контакти и ключове, които поставяме в дома си. Избрани правилно, те добавят характер към вашия интериорен дизайн и създават по-голям комфорт и удобство. А и можем да се чувстваме сигурни вкъщи.

За ваше улеснение Schneider Electric създават конфигуратор, който да ви позволи да избирате това, което най-много ви допада и е в тон с останалото обзавеждане. Благодарение на конфигуратора, можете да изпробвате различни форми, цветове и материали на ключовете и контактите. Опасяваме се, че дори може да направи вашия дом перфектен! Освен това ще имате възможност да се запознаете с постоянно растящата гама програмируеми решения за осветление и отопление, детектори за присъствие, USB розетки, термостати и др.


Вижте с очите си как ще изглежда къщата ви!

Цели 150 възможности на дизайн ви очакват на сайта на Schneider Electric. Докато разглеждате различните продуктови линии - Odace, Merten и Unica, можете да изберете най-подходящите за вашия дом дизайни. Конфигураторът ще ви даде възможност да пресъздадете минималистична версия на стая от къщата ви и да изпробвате колкото искате варианти на конкретния продукт като сменяте формите, материалите и цветовете. Трябва просто да поставите избрания от вас ключ или контакт на някой от наличните фонове, близки до цветовете на вашите стени, и да запазите това, което се получи във вашата секция “Моите проекти”.

Признаваме, че е доста “зарибяващо” и има опастност да правите това с часове. Не, че е нещо лошо, защото така ще имате достатъчно опции, от които да избирате, така че всяка стая да изглежда точно така, както я искате.

И още! Бъдете защитени през цялото време. Schneider Electric са взели предвид, че все повече електрически и електронни уреди се монтират на влажни места, като бани, външни градини или балкони. Затова предлагат и водоустойчиви и устойчиви на климатични въздействия решения.

За Schneider Electric:

Schneider Electric е лидер в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията в домовете, сградите, центрове за данни, инфраструктурата и индустрията. С над 170 годишна история и присъствие в над 100 държави, Schneider Electric е лидер в енергийния мениджмънт – средно и ниско напрежение, енергийната сигурност и автоматизацията. Компанията инвестира в R&D, за да развива иновациите с твърд ангажимент за устойчиво развитие.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
Иван Сулев
Боядисване и декорация, София
10 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Илиян Иванов
Електроуслуги, София
11 извършени проекта
Blagomir Nochev
Мебели и обзавеждане, София
11 извършени проекта
Васил Стоянов
Мебели и обзавеждане, Пловдив
13 извършени проекта