Smart Home - как да направим крачка напред към бъдещето

Публикувано на 06/06/2018 от Реклама | Последна редакция на 06/06/2018 | Видяно 6 986 пъти

Развитието на технологиите днес предоставя вече все по-необятно поле от възможности, а тези, върху които искаме да се фокусираме днес, са „умен дом“ и „IoT” (интернет на нещата), с чиято помощ виждаме едно по-добро и сигурно бъдеще за планетата, която обитаваме. “Умен дом“ или „smart home“ означава възможност за пълен контрол над уредите вкъщи от разстояние, което представлява не само комфорт, но и възможност за спестяване на електроенергия. Това удобство днес идва при нас с помощта на иновативни смарт системи, с които уредите на новото поколение работят.


Умни технологични решения от ново поколение

Компанията TESY е създадена преди 25 години и разполага с 5 завода и над 800 служители, които ежедневно работят по създаването на продукти от ново поколение. Фирмата реализира своята продукция в повече от 50 страни на 4 континента. Един от най-значимите проекти на TESY е разработването на иновативните продукти, обединени в семейството „tesy Cloud“, с помощта на които можете да поемете още една стъпка в посока изграждането на енергийно ефективен умен дом.


Управлявайте своите уреди от всяка точка на света

Семейството tesy Cloud включва две серии конвектори и електрическият бойлер modEco Cloud, пуснат на пазара през 2017 г. С помощта на специално разработеното приложение “tesyCloud”, тези уреди могат да бъдат контролирани в реално време от всяка точка на света напълно безплатно за потребители на Android и iOS. Разбира се, за да имате полза от приложението, е нужно да сте клиенти, закупили някой от тези продукти. Освен съвременна технология, допринасяща за по-ефективното изразходване на енергия, вие получавате и продукт с модерен дизайн, който отговаря на най-строгите изисквания за сигурност.


ModEco Cloud ще промени начина ви на живот

Бойлерът modEco Cloud с обем 80-100 литра в енергиен клас B има възможност да изгради собствен алгоритъм на работа в режим „ECO Smart”. По този начин той осигурява гарантирано спестяване на енергия и запазва вашия комфорт при употреба. С помощта на този режим, бойлерът изучава навиците ви и изгражда седмична програма, спрямо нужното ви количество вода и времето, в което се нуждаете от нея, като по този начин намалява сметките за електричество. Именно благодарение на този тип технологии, TESY получава множество отличия, сред които първо място в категория „Качество на стоките“ на наградите на списание Forbes за 2017 г. и True Leader на ICAP Bulgaria за финансовата 2016 г.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Калин Недялков VIP
Покривни услуги, София
10 извършени проекта
Пламен
Плочки и теракот, Пловдив
18 извършени проекта
Калин Недялков VIP
Покривни услуги, София
10 извършени проекта
ИНВЕСТ ХОУМ-ИНС ЕООД
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
ВиК Инженеринг
ВиК Услуги, София
9 извършени проекта
Радко Радев
Изолация и Саниране, София
25 извършени проекта