По-добро бъдеще за планетата ни с енергийно ефективни смарт бойлери

Публикувано на 28/05/2018 от Реклама | Последна редакция на 01/07/2022 | Видяно 6 669 пъти

Живеем във времена, в които пестенето на енергия и ресурси става все по-често обсъждана тема и се превръща в основна цел на повечето модерни домакинства. Енергийна ефективност може да бъде постигната лесно и да доведе до множество ползи за нас, семейството ни и дома ни. Благодарение на нея можем да си осигурим комфортен живот с по-ниски разходи за електричество, но и да дадем своя принос в по-доброто и устойчиво развитие на планетата ни. Напредването на технологиите ни позволява да се разделим със старите, нискоефективни уреди, причиняващи замърсяване и висок разход на електроенергия, и да ги заменим с такива от ново поколение, притежаващи незаменими качества, с помощта на които можем да постигнем максимална ефективност за домакинството. Нека започнем от банята - научете повече тук.


Качествата, които трябва да търсите

С повишаването на потребителския интерес към енергийно ефективни уреди нарастват и усилията от страна на производителите в предоставянето на най-добрите продукти. Едно от основните им задължения е да обозначават уредите, които предлагат, с етикет за енергийна ефективност. Важно е да знаете, че най-високият клас не е непременно А+++. Това се определя от категорията домакински електроуреди и качествата, които притежават. Енергийният клас на електрическия бойлер и бойлера с индиректно загряване се отбелязва с латинските букви от „А“ до "D". Към момента най-високите класове при бойлерите са както следва:

  • При малолитражните от 5-30 литра е клас А;
  • При бойлери от 35-100 литра – клас B, като минимумът за енергийно ефективен клас на подобен тип уред, разрешен за продажба в ЕС, е клас С.
  • При бойлерите с обеми над 100 литра клас максимум за енергийна ефективност е „C“, който всъщност е и минимумът.


Лидер в иновативните решения за дома

Българската компания TESY е безспорен лидер в производството на енергийно ефективни и иновативни технологии, с които откликва на високите изисквания на потребителите днес. Уредите с марка TESY предлагат не просто енергийна ефективност, но и функционалност под съвременни форма и дизайн. През 2017 г. компанията пуска на пазара първия в Европа електрически бойлер с дистанционно управление през мобилно устройство Modeco Cloud. Той, както и Modeco Ceramic, притежават най-висок енергиен клас в категорията си от 80 до 100 литра.


Modeco Cloud – функционален, иновативен и икономичен

Освен технологично иновативен, Modeco Cloud е и икономичен, благодарение на вградените в него нововъведени продуктови качества, които компанията разработва през годините. Едно от тях е INSUTECH PLUS за равномерно разпределяне на изолацията, което свежда енергийните загуби до минимум. Въведен е и патентованият PISTON ефект за управление на смесването на топла и студена вода, като по този начин се осигуряват до 15 допълнителни процента топла вода.


Достъпната цена прави разлика - Modeco Ceramic

TESY успешно разработва бойлер в най-масовия обем – 80-100 литра – с механично, вместо интегрирано управление. Това е Modeco Ceramic в енергиен клас B. Продуктът се предлага на достъпна за стандартния потребител цена, като представлява инвестиция с бърза и сигурна възвращаемост. А удоволствието от възможността да дадеш своя собствен принос в по-доброто бъдеще на планетата, е добавената стойност на уредите на TESY.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Вера Миндова
Строителство на сгради, София
5 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Пламен
Плочки и теракот, Пловдив
18 извършени проекта
ВиК Инженеринг
ВиК Услуги, София
9 извършени проекта
Младен Георгиев
Покривни услуги, София
25 извършени проекта