Светлинни тела, които променят атмосферата в дома

Публикувано на 15/01/2024 от Ирена Петрова | Последна редакция на 15/01/2024 | Видяно 1 586 пъти

Мнозина не разбират колко важно е въздействието на осветлението върху дома и начина ви на живот. Обикновено късно се сещаме, но обмислянето от какъв вид осветление се нуждае вашият дом си заслужава, тъй като ще повлияе значително на ежедневието ви. Проучванията показват, че светлините оказват значително влияние върху нашето психологическо и емоционално благополучие. Това е повече от просто електричество, което озарява стаите във вашия дом.


Полилеи - вечната елегантност

Полилеите са класически тела, които могат да добавят нотка изтънченост към всяка стая. Независимо дали става въпрос за традиционен кристален полилей или модерен, елегантен дизайн, наличието на полилей незабавно създава друга атмосфера. Инсталирайте полилей в трапезарията за официална и луксозна атмосфера или в спалнята за романтична и интимна обстановка.


Пендели - стил и функционалност

Висящите светлини са многофункционални тела, които се предлагат в безброй стилове, форми и размери. Закачете ги над кухненски острови, маси за хранене или в коридорите, за да създадете фокусирани басейни от светлина. Изборът на различни дизайни на висулки ви позволява да персонализирате атмосферата във всяко пространство. Група от висящи лампи над масата за хранене може да предизвика модерно и съвременно усещане, докато една единствена, огромна висяща лампа в хола може да направи смело и артистично изявление.


Стенни и подови лампи

Стенните аплици са отлични за добавяне на слой околно осветление, като същевременно служат и като декоративни елементи. Инсталирайте аплици в коридори, спални или всекидневни, за да създадете топла и привлекателна светлина. Регулируемите аплици осигуряват гъвкавост, позволявайки ви да насочвате светлината там, където е най-необходима. Помислете за декоративни аплици с уникален дизайн.

Подовите лампи са не само практични, но и допринасят за цялостната атмосфера на помещението. Поставете подова лампа в тъмен ъгъл, за да озарите пространството или я поставете до кът за четене за уютно и привлекателно усещане. Разнообразието от дизайни на подови лампи гарантира, че можете да намерите такъв, който допълва стила ви, независимо дали е елегантен и модерен дизайн или вдъхновено от класиката елемент.


Интелигентно осветление и LED ленти

В ерата на интелигентните домове осветлението направи крачка напред с въвеждането на интелигентни осветителни тела. Те могат да се управляват дистанционно чрез приложения за смартфон или гласови команди, което ви позволява да регулирате цветовата температура и интензитета на светлината. Интелигентните системи за осветление ви позволяват да създавате различни настроения за различни поводи, от ярка и енергизираща обстановка за сутрешни дейности до топла и релаксираща атмосфера за вечерта.

LED лентите се превърнаха в популярен избор за тези, които искат да добавят модерен и динамичен щрих към домовете си. Тези многофункционални ленти могат да се монтират под шкафове, покрай стълбища или зад мебели, за да създадат меко околно сияние. С възможност за промяна на цветовете, LED лентите предоставят безкрайни възможности за персонализиране на атмосферата във всяка стая.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Емил Димитров
Цялостен ремонт, София
5 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Майстор Петър
Плочки и теракот, София
10 извършени проекта
Петър Кенанов
Цялостен ремонт, Бургас
19 извършени проекта
Станимир Василев
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта