5 идеи за мечтания офис през лятото

Публикувано на 11/09/2018 от Розалинa Думанова | Последна редакция на 18/09/2018 | Видяно 4 947 пъти

Лятото е времето, в което ни се иска да се отпуснем и да се насладим на мигове блажена почивка, но за съжаление - работата понякога не може да бъде отложена. Има стратегия, която може да ви бъде от помощ - превърнете офиса си в наистина приятно място, в което с удоволствие бихте прекарвали време. Изнесете го на открито в градината, преобразете го в приветливи цветови нюанси, прибавете свежи живи цветя към интериора.  Хрумват ли ви вече идеи за подобряване на продуктивността ви? В нашата платформа разполагате с богат списък от доказали се професионалисти в сферата на интериорния дизайн, които могат да ви помогнат с много идеи. А в допълнение - разгледайте петте предложения за офиси с летен привкус, радващи своите собственици.


Черното не е за изхвърляне, ако е съчетано със „стъклени стени“

Обикновено черният цвят не е сред най-предпочитаните, когато става въпрос за създаване на свежа и приветлива атмосфера. А като добавим и лятно настроение, катраненото черно губи своите позиции. Но в този случай нещата не стоят така - дизайнерите на този офис умело са съчетали черните рамки на прозорците с изобилието от естествена светлина, която без никакви усилия обгръща помещението. Липсата на стени и замяната им с панорамни прозорци създава усещане за свобода. А черното внася нотка формалност, все пак да не забравяме къде се намираме - на работното място. А липсата на излишни елементи в обзавеждането е още един успешен ход на интериорните дизайнери.

Виж още: Вдъхновяващи интериорни предложения за обзавеждане на офиса


Офисът – отворен към света!

Може би мнозина биха си пожелали именно това да е работното им място. Ето няколко стъпки, с които можете да се сдобиете с такова:

  • Изберете най-подходящото място за разположение на бъдещия си офис.
  • Използвайте естествени материали за построяването му - както сами виждате, дървото е много подходящо. Сглобяемите конструкции, които много специализирани фирми днес изработват, ще ви помогнат бързо и лесно да се сдобиете с основите, които са ви необходими.
  • Заложете на ефектни врати - плъзгащи, стъклени или подобни на тези в този офис - сгъваеми, които лесно се прибират и разкриват приятната градинска панорама отвън.
  • Завършете проекта си със стил - нека таванът ви е стъклен, за да разкрива приятна гледка към небето и дърветата.
  • Създайте уют с декоративни елементи по ваш вкус.

И не забравяйте цветята - нека офисът ви изобилства от зеленина и флорални мотиви!


„В прегръдките на природата“ – офис, заобиколен от зеленина

За тези от вас, които обожават природата, предпочитат отворените пространства, привърженици са на естествените материали и винаги избират практичния дизайн - за вас е този офис. Свобода и приветливост в едно. Дизайнерите му умело са съчетали дървото и светлите му натурални нюанси. Използвали са функционално стената зад бюрото - практична библиотека разчупва дизайна. А изобилието от зеленина наоколо разведрява работния процес. Имате ли вече идея как да изглежда вашият съвършено нов летен офис? Имате възможността абсолютно безплатно да заявите своя проект, а сред опитните специалисти, регистрирани в платформата на Maistorplus, ще имате свободата да изберете вашия майстор. За да улесним процеса ви даваме възможността да разгледате мнения и отзиви от вече възползвали се от услугите клиенти. Мечтаният офис е само на няколко клика разстояние - не отлагайте да си подарите приятна работна атмосфера.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Бригада нов проект
Покривни услуги, София
37 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Ангел Ангелов
Покривни услуги, София
19 извършени проекта
Бригада Комплекс
Покривни услуги, София
26 извършени проекта
НМТ СТРОЙ
ВиК Услуги, София
6 извършени проекта