Нови вдъхновяващи колекции щори и аксесоари VELUX

Публикувано на 25/06/2015 от Габриела Санчес | Последна редакция на 29/08/2016 | Видяно 2 882 пъти

Впечатляващо разнообразие от над 100 модела щори, разработени съвместно с водещата европейска модна агенция Trend Union, представя VELUX Group. Специалистите от столицата на модата, Париж, често имат решаващата дума при определянето на бъдещите модни тенденции, а част от портфолиото им включва разпознаваеми брандове като Disney, Zara, Prada и др. Trend Union прави специален за VELUX Group подбор на най-актуалните цветове, с чиято помощ се постига истинска хармония с интериора в дома.


Нови вдъхновяващи колекции щори и аксесоари VELUX

Нови колекции щори, изработени в сътрудничество с водеща модна агенция и прочути холандски дизайнери, са част от изненадите, предвидени от VELUX Group за техните настоящи и бъдещи клиенти през 2015 г. Световният лидер в изработката на прозорци за скатни и плоски покриви, щори и други аксесоари към тях, представят за първи път в България и специалните пакети Комфорт, с които крайният потребител спестява 10 %. Какви други новости за пълен и качествен релакс у дома ви очакват от VELUX, ще научите от следващите редове.


За първи път: Засенчващи щори VELUX

Нов артикул, който се въвежда за първи път от тази година, са засенчващите VELUX щори. Създават перфектни условия за почивка и сън, благодарение на високата си степен на затъмнение, а още по-хубавото е, че са напълно достъпни.


Колекция римски VELUX щори, за първи път на пазара

Новостите от VELUX Group, планирани за тази година, не свършват дотук. Към богатството от продукти, за първи път компанията пуска на пазара колекцията си от римски щори. Те могат да бъдат позиционирани свободно, почистват се лесно, управлението им е ръчно. Чрез тях с лекота се контролира притока на светлина в помещението, с което се създава чудесна атмосфера. Шест дизайнерски модела щори, дело на прочутите холандските дизайнери Stefan Scholten и Carole Baijings, известни с проектите си за IKEA и MINI Cooper, са добавени към двадесет модерни нюанса.


За първи път в България: Два пакета "Комфорт" от VELUX!

Следвайки стремежа си да предлага винаги най-доброто на своите клиенти, ВЕЛУКС България представя два пакета Комфорт. Възползвайки се от тях, крайният клиент спестява 10 % от индивидуалната цена на участващите продукти. Предлаганите за първи път в България пакети съчетават вътрешна и външна щора, което целодневно предоставя оптимален баланс на топлина и светлина в съответното помещение.


Разберете повече за всеки от двата пакета "Комфорт" от VELUX!

  • Пакет "Комфорт 1" комбинира засенчваща щора и външен сенник и е посветен на клиентите на ВЕЛУКС България, чието желание е да намалят светлината и топлината в помещенията. Лесно, тристепенно управление регулира изработената от плътен, затъмняващ текстил засенчваща щора, която се предлага в два различни цвята. Външният сенник се монтира бързо, от вътрешността на помещението, поддържа приятна и балансирана температура през целия ден, като редуцира притока на топлина с до 73 %. Прозрачната мрежа, от която е направен, пропуска слънчевата светлина, като в същото време запазва насладата от гледката навън. Този пакет и добър избор за всяка спалня и детска стая.

  • Пакет "Комфорт 2" съчетава затъмнителна щора и външен сенник, с което гарантира идеалния сън, в компанията на приятна прохлада и пълна тъмнина, дори и през деня. Сертифицирани Oeko-Tex текстили, безопасни за здравето, са използвани за изработката на плътните затъмнителни щори, които в рамките на този пакет, са налични в четири стандартни цвята. Управлението им е плавно и безстепенно. Външният сенник допълнително допринася за една истинска, пълноценна почивка в спалнята и детската стая.


Историята на VELUX Group накратко

VELUX Group е компания с над 70-годишна история, специализирана в производството и дистрибуцията на прозорци за скатни и плоски покриви и подходящите за тях разнообразни щори, сенници, комарници и други аксесоари. Светлинните тунели, които с помощта на адаптивна отразителна тръба довеждат светлината в дома ви, заслужават специални аплодисменти. Както и значителното улесняване при управлението на прозорците и щорите, което може да се случва и дистанционно, със съдействието на автоматизирана система. Разполагат с производствени центрове в 11 държави, а близо 40 страни по света приютюват търговски центрове на компанията. Началото в България е поставено през 2000 г.

VELUX щорите и сенниците се произвеждат специално за покривните прозорци VELUX и се отличават с изключително високо качество. Материалите, от които са изработени, съхраняват формата, цвета и функционалността си дълги години. За различните модели прозорци клиентите могат да избират и поръчват щора измежду богатото разнообразие от видове, според собствените си предпочитания. Благодарение на системата Pick and Click монтирането на продуктите е лесно и отнема броени минути.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Термо Лидер ООД
Изолация и Саниране, Варна
5 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Famegs_svg
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Пламен Манолов
Цялостен ремонт, София
30 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта