Защо е важно да облицовате стените и таваните на вашата мансарда?

Публикувано на 09/03/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 19/07/2016 | Видяно 5 281 пъти

Ако искате да преобразите таванското си помещение в уютна, топла и сигурна стая, приятна за ежедневно обитаване, една от основните стъпки е облицоването на стените и таваните. Този процес е изключително важен и осигурява необходимите условия за живот, като в допълнение към това допринася за красивия вид на мансардата. Научете всички подробности като последвате този линк.


Предимства на облицовката на стени и тавани

Плоскостите за облицовка на стени и тавани на Knauf "Vidiwall" са изработени по технология, осигуряваща устойчива конструкция, топло и шумоизолация, както и висока степен на пожарозащита. Важно качество е и визията, която се постига, тъй като конструкцията на Vidiwall осигурява гладка повърхност за нанасяне на боя или лепене на плочки и тапети.


Монтаж на плоскостите

Монтажът се извършва посредством конструкция от дървени летви и метална конструкция от профили Knauf Richter. При дължина над 8 метра е необходимо да се предвидят деформационни фуги, като в кухото пространство се вграждат изолационните материали и всички необходими инсталации. Вижте всички важни подробности за процеса на облицовката на стени и тавани, като кликнете тук.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
104 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта
ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД
Строителство на сгради, София
10 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта