Страхотни кухненски принадлежности за практични домакини

Публикувано на 19/10/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 20/10/2017 | Видяно 20 487 пъти

Обичате ли да се вихрите в кухнята? Независимо от отговора, със сигурност на всеки му се налага да го прави, от време на време. В такива моменти, обикновено около нас цари хаос и се чудим от къде да започнем, а ако чакаме и гости, положението често излиза извън контрол. Предлагаме ви няколко креативни и изключително практични принадлежности, които ще улеснят работата ви в кухнята. А специално за случаите, в които сте поканили хора у дома, ще ви представим няколко страхотни съдове за сервиране на храна, които впечатляват с дизайна си. Разгледайте ги и се възползвайте от възможността да притежавате някои от тях, за да усетите комфорта, който ще ви донесат! А ако кухнята ви се нуждае от по-големи промени, специалистите по ремонтни дейности са на ваше разположение!


Комплект конусни резачки за красиво нарязване

Всички знаем, че освен с вкус, храната трябва да впечатлява и с красив външен вид. С този практичен прибор за рязане, можете да постигнете това бързо и лесно. Той прави перфектно оформени лентички или елегантни жулиени, които ще допълнят с разнообразие и симпатичен вид всяко блюдо.


Нежен сервиз за хранене от 19 части

Съдовете, които използваме за поднасяне на храната, винаги правят впечатление. Когато изберем неутрален сервиз с нежни форми, храната изпъква и изглежда по-цветна, богата и вкусна. Комплектът Luminarc Louisa, със своите елегантни извивки, е изключително подходящ за тази цел. Изработен е от закалено стъкло, пригодено за микровълнова фурна и съдомиялна машина.

Виж още: 10 функционални предмета, които ви трябват у дома


Стилен свещник с купа за ядки

Той е елегантен, романтичен и много практичен. Поднесете на гостите си хрупкави ядки, свежи плодове или мини хапки с този луксозен свещник. Той подобрява настроението и внася светлина и приятна атмосфера на масата.


Многофункционален миксер с огромен потенциал

Иска ли ви се някой да върши цялата мръсна работа вместо вас? Тогава, нека ви запознаем с този фантастичен кухненски помощник! Разбърква и разбива, мели, кълца и пасира... и това не е всичко. Разполага с приставки за почистване на яйчени черупки, както и за месене на тесто. Всички елементи са от неръждаема стомана и се разглобяват, което прави почистването им изключително лесно. Е, още ли се чудите...?

Виж още: 13 забавни кухненски изобретения


Забавни силиконови маркери за чаши

Поднасянето на вкусен коктейл или разхлаждащо питие е важна част от всяко угощение. Зарадвайте гостите или семейството си с тези забавни и цветни маркери за чаши, които се прикрепят лесно, посредством вендузи, разположени на гърба им. Ще впечатят малки и големи със своя симпатичен вид!


Красива фруктиера със свещи

Плодовете са един страхотен начин за декорация на масата, тъй като освежават и обогатяват трапезата, допълвайки я с натуралните си цветове. Важно е да изберем подходящ съд за тях - семпъл и елегантен, който да не внася излишна натруфеност. Philippi Arena е една невероятно стилна фруктиера, която се предлага в комплект с 4 малки свещи, пригодени специално за прикрепяне към стените й.

Ако искате да се сдобиете с кухнята на мечтите си, заявете проект напълно безплатно. Само за 24 часа ще получите най-добрите оферти от специалисти по ремонт на кухня. Ще имате възможността да разгледате и сравните предложенията и потребителските им оценки, за да изберете най-добрият вариант за вас.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

stroimaxbg VIP
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Бисер Иванов
Цялостен ремонт, София
35 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Атанас Иванов
Цялостен ремонт, София
27 извършени проекта
Сашо Атанасов
Плочки и теракот, София
32 извършени проекта
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Покривни услуги, София
33 извършени проекта