Готварски печки с уникален дизайн

Публикувано на 13/07/2015 от Виктория Маринова | Последна редакция на 24/04/2018 | Видяно 8 236 пъти

Идеален вариант за вашата вила е поставянето на готварска печка с традиционен дизайн. Това в никакъв случай обаче не ви ощетява откъм екстри, защото тази печка разполага с няколко режима на готвене, приспособени и към най-сложните кулинарни начинания!

Виж още: Идеи как да съчетаем черното в кухнята (снимки)


Пример за невероятен дизайн

Предлагаме ви идея за сливане на дизайна на кухненския модул и уредите, като невероятно функционалната готварска печка допълва прекрасно цялостната визия на помещението!


Стилен завършек към всяка кухня

Тази актуална вградена фурна е очаквано добър финал на ремонта на кухнята у дома! Удивителният сблъсък на текстури, като мрамор, дърво и стъклени повърхности, придава неповторимо излъчване на цялото помещение!


Още една идея за оползотворяване на кухненския остров

Ако ви допада идеята за вграждане на фурната в кухненския остров, но не искате да губите от работната му площ, направете котлоните част от кухненския модул, като не забравяйте да спазите правилото на работния триъгълник!


Чудесно съчетание с дърво

Уютна и естетична, тази кухня впечатлява със смелата комбинация на кухненски модул в тъмно дърво, и електроуреди и плот в цвят инокс. Добавете подходящо осветление и декорации, за да създадете истински интериорен шедьовър!


Семпло, но удобно хрумване

Ако кухнята ви е побрана в малко помещение и сте заложили именно на двуредов кухненски модул, разположете готварската печка и хладилника от едната страна, а мивката - от другата. Така ще спазите правилото на "кухненския триъгълник" и ще си създадете комфорт и в най-тясната стая!


А ето как да я съчетаем с дърво

Противно на очакванията, готварската печка с цвят "инокс" стои чудесно до дървени кухненски шкафове, особено ако всички кухненски уреди са със съответстващ дизайн.


Чистота и свежест в кухнята

Изключителна комбинация за изискан дом - електроуредите да бъдат в същия светъл нюанс като кухненския модул. Интересно решение тук намираме в монтирането на вградена микровълнова фурна непосредствено над готварската печка!


Смела конфронтация на цветове

Готварска печка с метален отблясък, светъл кухненски модул и цветен кухненски гръб - това е формулата на успеха за една прекрасна и свежа кухня! Печката среща традиционния дизайн и модерните технологични допълнения във вид на електронен часовник, аларма и възможност за избор на специфичен режим на готвене.


Силата на контраста

Тази идея е вдъхновена от сблъсъка на бялото и черното, прекроени в елегантни кухненски шкафове и изключително модерна готварска печка! Освен с естетическия си вид, печката ни грабва с възможността за успоредно приготвяне на повече от едно ястия и избор на режим за готвенето им.

Виж още: Кварцови кухненски плотове - стилни и практични


Красиво и стилно решение за съвременен дом

Вградената фурна невинаги предполага котлоните да са разположени далеч от нея. Това предложение илюстрира стилен начин да ги съчетаете, като не забравяйте, че е желателно кухненските електроуреди да бъдат в един и същи цвят.


Доза екстравагантност никога не е излишна

Какво по-подходящо допълнение към тази артистична кухня от една модерна готварска печка, която да е в тон с дизайна на цялото помещение!


Бъдете в крак с технологиите

Как да не се размечтае човек при вида на тези три вградени уреда един до друг! Истинско олицетворение на удобството и добрия вкус!


За любителите на италианската кухня

Домашна фурна на газ, пригодена специално за приготвянето на най-вкусната пица!

Виж още: Оригинални кухни от стъкло


Отделете фурната от котлоните

Това хитро предложение съчетава удобна вградена фурна, разположена точно под микровълновата, и керамични плотове, пригодени към кухненския остров. И това, ако не е удобно решение за голяма кухня!


Готварски печки с уникален дизайн

Всяка съвременна кухня се нуждае от модерна и функционална готварска печка, с която да създавате кулинарни шедьоври у дома! Изберете своята, като разгледате нашите предложения за готварски печки с невероятен дизайн и технически възможности. За всички други въпроси, свързани с ремонта на кухнята, се обърнете към нашите квалифицирани специалисти. Сравнете офертите им и се запознайте с мнения на клиенти за тяхната дейност, като заявите проект безплатно в MaistorPlus!


Две в едно

Представяме ви сбор от предишните две предложения - черна вградена фурна, контрастираща на светлите кухненски шкафове, и отделен котлон, разположен в близост до мивката!


Достоен еквивалент с безспорно качество

Алтернативата на фурна за пица на газ, е тази на дърва. Тя се предлага в повече цветове в сравнение с обикновените готварски печки, като стремежът отново е ориентиран към постигането на традиционен италиански вкус! Изберете подходяща готварска печка спрямо интериора на кухнята, нуждите и бюджета си, като се консултирате с опитен специалист! Намерете го лесно и бързо с помощта на MaistorPlus, като направите безплатна заявка при нас още сега!

Избери от над 5200 майстори и фирми за твоя ремонт
И вземи ваучер за пазаруване в