Готварски печки с уникален дизайн

Публикувано на 13/07/2015 от Виктория Маринова | Последна редакция на 24/04/2018 | Видяно 7 871 пъти
Готварски печки с уникален дизайн

Всяка съвременна кухня се нуждае от модерна и функционална готварска печка, с която да създавате кулинарни шедьоври у дома! Изберете своята, като разгледате нашите предложения за готварски печки с невероятен дизайн и технически възможности. За всички други въпроси, свързани с ремонта на кухнята, се обърнете към нашите квалифицирани специалисти. Сравнете офертите им и се запознайте с мнения на клиенти за тяхната дейност, като заявите проект безплатно в MaistorPlus!

Семпло, но удобно хрумване

Семпло, но удобно хрумване

Ако кухнята ви е побрана в малко помещение и сте заложили именно на двуредов кухненски модул, разположете готварската печка и хладилника от едната страна, а мивката - от другата. Така ще спазите правилото на "кухненския триъгълник" и ще си създадете комфорт и в най-тясната стая!

Чудесно съчетание с дърво

Чудесно съчетание с дърво

Уютна и естетична, тази кухня впечатлява със смелата комбинация на кухненски модул в тъмно дърво, и електроуреди и плот в цвят инокс. Добавете подходящо осветление и декорации, за да създадете истински интериорен шедьовър!

Две в едно

Две в едно

Представяме ви сбор от предишните две предложения - черна вградена фурна, контрастираща на светлите кухненски шкафове, и отделен котлон, разположен в близост до мивката!

Красиво и стилно решение за съвременен дом

Красиво и стилно решение за съвременен дом

Вградената фурна невинаги предполага котлоните да са разположени далеч от нея. Това предложение илюстрира стилен начин да ги съчетаете, като не забравяйте, че е желателно кухненските електроуреди да бъдат в един и същи цвят.

Отделете фурната от котлоните

Отделете фурната от котлоните

Това хитро предложение съчетава удобна вградена фурна, разположена точно под микровълновата, и керамични плотове, пригодени към кухненския остров. И това, ако не е удобно решение за голяма кухня!

Доза екстравагантност никога не е излишна

Доза екстравагантност никога не е излишна

Какво по-подходящо допълнение към тази артистична кухня от една модерна готварска печка, която да е в тон с дизайна на цялото помещение!

Стилен завършек към всяка кухня

Стилен завършек към всяка кухня

Тази актуална вградена фурна е очаквано добър финал на ремонта на кухнята у дома! Удивителният сблъсък на текстури, като мрамор, дърво и стъклени повърхности, придава неповторимо излъчване на цялото помещение!

Смела конфронтация на цветове

Смела конфронтация на цветове

Готварска печка с метален отблясък, светъл кухненски модул и цветен кухненски гръб - това е формулата на успеха за една прекрасна и свежа кухня! Печката среща традиционния дизайн и модерните технологични допълнения във вид на електронен часовник, аларма и възможност за избор на специфичен режим на готвене.

Пример за невероятен дизайн

Пример за невероятен дизайн

Предлагаме ви идея за сливане на дизайна на кухненския модул и уредите, като невероятно функционалната готварска печка допълва прекрасно цялостната визия на помещението!

Още една идея за оползотворяване на кухненския остров

Още една идея за оползотворяване на кухненския остров

Ако ви допада идеята за вграждане на фурната в кухненския остров, но не искате да губите от работната му площ, направете котлоните част от кухненския модул, като не забравяйте да спазите правилото на работния триъгълник!

По стъпките на традицията

По стъпките на традицията

Идеален вариант за вашата вила е поставянето на готварска печка с традиционен дизайн. Това в никакъв случай обаче не ви ощетява откъм екстри, защото тази печка разполага с няколко режима на готвене, приспособени и към най-сложните кулинарни начинания!

Виж още: Идеи как да съчетаем черното в кухнята (снимки)

Чистота и свежест в кухнята

Чистота и свежест в кухнята

Изключителна комбинация за изискан дом - електроуредите да бъдат в същия светъл нюанс като кухненския модул. Интересно решение тук намираме в монтирането на вградена микровълнова фурна непосредствено над готварската печка!

За любителите на италианската кухня

За любителите на италианската кухня

Домашна фурна на газ, пригодена специално за приготвянето на най-вкусната пица!

Виж още: Оригинални кухни от стъкло

А ето как да я съчетаем с дърво

А ето как да я съчетаем с дърво

Противно на очакванията, готварската печка с цвят "инокс" стои чудесно до дървени кухненски шкафове, особено ако всички кухненски уреди са със съответстващ дизайн.

Бъдете в крак с технологиите

Бъдете в крак с технологиите

Как да не се размечтае човек при вида на тези три вградени уреда един до друг! Истинско олицетворение на удобството и добрия вкус!

Силата на контраста

Силата на контраста

Тази идея е вдъхновена от сблъсъка на бялото и черното, прекроени в елегантни кухненски шкафове и изключително модерна готварска печка! Освен с естетическия си вид, печката ни грабва с възможността за успоредно приготвяне на повече от едно ястия и избор на режим за готвенето им.

Виж още: Кварцови кухненски плотове - стилни и практични

Достоен еквивалент с безспорно качество

Достоен еквивалент с безспорно качество

Алтернативата на фурна за пица на газ, е тази на дърва. Тя се предлага в повече цветове в сравнение с обикновените готварски печки, като стремежът отново е ориентиран към постигането на традиционен италиански вкус! Изберете подходяща готварска печка спрямо интериора на кухнята, нуждите и бюджета си, като се консултирате с опитен специалист! Намерете го лесно и бързо с помощта на MaistorPlus, като направите безплатна заявка при нас още сега!

Обичаш темите за дома и интериора и създаването на онлайн съдържание е твоя страст? Ако искаш с твои публикации да станеш част от водещата медия за дома в България, започни с попълване на нашия въпросник!

Попълни въпросник