Модерни кухненски смесители с уникален дизайн

Публикувано на 18/05/2015 от Мария Колева | Последна редакция на 15/07/2016 | Видяно 5 731 пъти

Квадратното сечение е в сила за всички елементи при този смесител, но има и нежна извивка. В същия стил е и ръкохватката с индикации за топла и студена вода.


Модерни кухненски смесители с уникален дизайн

Модерната, стилна и дизайнерски обзаведена кухня привлича с високотехнологичните уреди, носители на иновативни изобретения, свързани с електроника, автоматика, роботика. Впечатлява с перфектен дизайн, съчетал чудесно форма и цвят на мебели и оборудване. Но важни са детайлите. В тях е заключено съвършенството и красотата-тези малки, но съществени подробности, които дават завършен вид на интериора. Такъв е и кухненският смесител. Като дизайн той трябва да пасва на цялостното изложение. И не би могъл да се нарече просто аксесоар. Смесителят е важен и полезен и е призван да изпълнява определени функции. Затова от значение са и практическите му качества.

Ще ви покажем няколко модела на модерни кухненски смесители, които биха задоволили изискванията и нуждите и на най-взискателната домакиня. Разбира се, ако ви предстои ремонт на мивката в кухнята, не се колебайте да се свържете с опитни ВиК майстори още сега.


Класически профил и изчистен дизайн

В основата си този смесител рязко променя облика си и приема кубична форма, която импонира на ръкохватката. Много практичен, с по-голямата височина на чучура.

Виж още: Интересни идеи за модерен кухненски дизайн


Грация и многофункционалност

Този смесител е съставен от две автономни части с ръкохватки и една обща ръкохватка. Има изтеглящ се чучур с вграден аератор.


Минимализъм и класика

Минимализмът и класиката се открояват при този модел. Различното от предходните образци е разположената горе ръкохватка.


Правоъгълна форма

Тук правите ъгли доминират. Освежаващото разнообразие идва от извивката на чучура.


Практичност и изчистен дизайн

Отново цилиндрично очертание с плавни ръбове около ръкохватката. Особеното при нея е, че дава преимуществото на тези, които си служат по-добре с лявата ръка.

Виж още: Най-доброто място за мивката в кухнята


Голяма извивка

При този модел цялата конфигурация разчита на изящната извивка и цилиндричната форма.


Изключително удобен смесител

Изчистен и практичен дизайн, който улеснява ежедневните ни задачи.


Стилно и функционално

Този наглед опростен дизайн крие няколко функции. Съвпадащият напълно с контура в горната част бутон позволява с превключване да тече силна единна струя или разпръсната като душ. Това дава възможност за по-добро измиване на плодове и зеленчуци.

Харесаха ли ви тези модерни кухненски смесители? Ако сте се вдъхновили да направите ремонт на мивката, не се колебайте да се свържете с опитни ВиК майстори още сега. Можете да разгледате разнообразни оферти и да заявите вашия проект за кухня лесно и безплатно!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Светослав Богданов
Паркет и ламинат, София
12 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Райчо Петров
Боядисване и декорация, София
7 извършени проекта
"Ивикс Строй"
Сухо строителство, Велико Търново
24 извършени проекта
ВиК Инженеринг
ВиК Услуги, София
9 извършени проекта