Практични и удобни мелнички за подправки за вашата модерна кухня

Публикувано на 10/05/2016 от Габриела Санчес | Последна редакция на 20/10/2017 | Видяно 18 971 пъти

Източник

Търсите лесен начин да разчупите настроението в семплата кухня? Решението откриваме в лицето на тази очарователна мелничка за подправки, която ще внесе цвят и свежест на празничната трапеза. Тя е изключително лесна за използване и почистване, като се предлага и в разнообразие от размери и нюанси, така че да пасне на всеки тип кухненско оборудване.


Практични и удобни мелнички за подправки за вашата модерна кухня

Направете готвенето по-лесно и приятно, като оборудвате кухнята с функционална и удобна мелничка за подправки. За да ви улесним в избора на тези забележителни продукти, подбрахме за вас най-добрите предложения на пазара, които съчетават несравнима практичност и интригуващ дизайн. Коя от тези мелнички ще пасне най-добре на обстановката във вашата кухня? Споделете с нас впечатленията си, а за ремонта на това важно помещение у дома разчитайте на опитни майстори!


Тази луксозна дървена мелничка ще внесе елегантност в кухнята

Източник

Оригинална и практична, тази мелничка ще се превърне в неповторим стилен завършек към облика на трапезната маса. Устойчивата й конструкция е създадена от дърво и метал, поради което трябва да се почиства внимателно и в никакъв случай да не се потапя изцяло във вода. Освен че изпъква със своя интригуващ дизайн, тази мелчничка ви дава възможност да избирате дали да смели подправките по-ситно или по-едро в зависимост от ястието, което приготвяте.


Подправките вече се смилат от тези симпатични зайчета

Купи мелничка-зайче

Впечатляващ дизайн и неповторимо удобство в едно - тези страхотни ръчни мелнички ви позволяват лесно и бързо да надробите сол и пипер за ястията, като само стиснете леко ушите им. Те притежават устойчива конструкция и вграден магнит, който позволява поставянето им върху хладилника или абсорбатора например. Мелничките разполагат с отделни ножчета за сол и пипер, така че да предложат наистина фино и качествено смилане.

Виж още: 12 креативни кухненски джаджи за истински кулинарни ценители


Дървената мелничка - класическа и стилна

Източник

Тази впечатляваща ръчна мелничка ще бъде чудесно допълнение към всяка кухня, вдъхновена от природата! Тя съчетава практичен дизайн и минималистично излъчване, което я прави незаменим помощник в приготвянето на вкусни и ароматни ястия. Елегантният й облик се дължи на основата от акациево дърво, а невероятното удобство е постигнато, благодарение на ефективния керамичен механизъм.

Виж още: Приведете кухнята си в ред с тези невероятни кутии за съхранение


Ръчна мелничка за фино смилане на подправки и чили

Източник

Оригиналният дизайн и неповторимата функционалност на тази ръчна мелничка са само част от нейните безспорни предимства. Изградена от неръждаема стомана и акрил, тя е специално конструирана, така че с нея да смилате не само ароматните подправки, но и сухите люти чушки, които ще придадат лек пикантен вкус на вашите ястия.

Виж още: Впечатляващи кухненски джаджи за любителите на чай


Функционална ръчна мелничка с елегантен дизайн

Източник

Ръчната мелничка за подправки е класическа идея, която намира място в почти всяко съвременно домакинство. Тя се отличава с елегантен дизайн и невероятно удобство, като обикновено е направена от метал или пластмаса в комбинация със стъкло. Практична и лесна за разглобяване, тази мелничка може да се използва както за раздробяването на пипер, така и за фино смилане за едрите кристали хималайска сол например.


Електрическа мелничка с интересен дизайн и LED осветление

Източник

Електрическата мелничка е модерна и функционална, като освен с устойчив дизайн, изграден от неръждаема стомана, тя се отличава и с ефектно LED осветление. Благодарение на здравия си керамичен механизъм, мелничката е подходяща за фино смилане на сол, пипер и различни видове сухи подправки, които ще направят ястията още по-вкусни!


Мелничка като кубче на Рубик ще внесе добро настроение в кухнята

Купи мелничка-кубче

Тази закачлива мелничка за подправки ще вдъхне свежест и добро настроение на всяка вечеря! Тя впечатлява с иновативен дизайн, наподобяващ легендарното кубче на Рубик, което се превърна в любима занимателна игра за малки и големи. Подходяща за фино смилане на сол и пипер, подобна очарователна мелничка ще допълва перфектно дизайна на модерната кухня. За създаването на хармонична и приятна атмосфера в това важно помещение у дома пък се доверете на опитни специалисти, като заявите проект в MaistorPlus напълно безплатно!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
11 извършени проекта
"Уест Билд" ЕООД
Цялостен ремонт, София
23 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
ТИВИЕС-интериорни решения ООД
Мебели и обзавеждане, София
52 извършени проекта
Майстор Николов
Боядисване и декорация, София
82 извършени проекта
Иван
Електроуслуги, София
56 извършени проекта