7 кухни, извадени от мечтите на най-организираните домакини

Публикувано на 10/01/2016 от Катерина Костадинова | Видяно 33 357 пъти
7 кухни, извадени от мечтите на най-организираните домакини

Сигурни сме, че повечето от вас нямат време за педантичност и прецизна организацията в кухнята, но в тази статия не става въпрос за това. Идеята ни е да ви покажем няколко много специфични интериорни дизайна, които позволяват олекотено ежедневие и улеснение във всички процеси по време на домакинската работа. И ако се впуснете в мечти, не забравяйте, че лесно можете да ги осъществете с помощта на подходящите специалисти.

Силата на светлината в кухнята

Силата на светлината в кухнята

Най-лесният и ефективен метод да въведете ред във помещението за хранене и готвене е като си осигурите достатъчно светлина. Съсредоточете се върху всички работни плотове, маси, върху мивките и котлоните. Използвайте индивидуални осветителни тела и ги разположете на най-важните места в стаята.

Виж също: 5 кухненски тенденции за 2015

Намери още: Вдъхновяващи снимки и идеи за кухня

Светли мебели в тъмен интериор - отличие за изпълнението

Светли мебели в тъмен интериор - отличие за изпълнението

Още един добър метод да акцентирате върху най-често употребяваните работни площи е използването на светла мебелировка, която да контрастира с всички останали интериорни цветове. Това е оптимално добър вариант, особено за чувствителните към светлина хора, тъй като изборът на тъмна боя неутрализира светлото обзавеждане, но въпреки това доставя достатъчно комфорт по време на работа.

Съвършенството е на показ

Съвършенството е на показ

За онези от вас, които обожават семплата бяла кухня, ежедневното удобство е гарантирано. Безспорно това е най-добрият начин да си осигурите една чиста и подредена кухня.

Виж още: Преди и след: 5 безлични кухни, превърнати в мечта

Уютният избор, съчетан с много комфорт

Уютният избор, съчетан с много комфорт

Дървото и камъкът са много приятни естествени материали, които ще ви осигурят истински уютна обстановка. Това е и добър начин да замаскирате дребните недостатъци, тъй като сме сигурни, че за някои от вас, прекаленото акцентиране върху детайлите е нежелано.

Хитри идеи за организацията

Хитри идеи за организацията

Загледайте се подробно в дизайна на тази кухня. Ще откриете едно невероятно удобно обзавеждане с голям плот в средата, множество шкафове и практични лавици. За всеки съд си има отредено място и дори ъгловото пространство е оползотворено по най-добрия възможен начин.

Едно предложени за смелите организатори

Едно предложени за смелите организатори

Изборът на съчетание от няколко цвята е подходящ за любителите на разнообразните и смелите интериорни стилове. Този вариант е подходящ за по-големи кухни, тъй като приложението му в малка такава би могло да доведе до хаотичност, освен ако не полагате големи усилия в организацията и редовното подреждане.

Свежа непринуденост за оптимални резултати

Свежа непринуденост за оптимални резултати

Вариант за комбинация от различни цветове, който няма да създаде хаотична обстановка, дори и в най-малките кухни. Подберете цветове, които си подхождат, без да използвате прекалено ярки тонове и осигурете свежест и достатъчно светлина в помещението, за да се чувствате изцяло в свои води. Независимо от финалния ви избор за дизайн, със сигурност ще ви трябва професионална помощ по време на ремонта. Пуснете безплатна заявка и ще получите конкурентни оферти, към които ще можете да разгледате дейностите и клиентските оценки на всяка от фирмите. Това многократно ще улесни избора ви и ще ви гарантира бързина и коректност при изпълнението на всички ремонтни процеси в кухнята.

0879 590 810 | 10:00-18:00