Изящни бюра за малки принцеси

Публикувано на 02/09/2015 от Нели Минчева | Последна редакция на 26/07/2016 | Видяно 4 531 пъти

Малкото ви момиченце тръгва на училище? Това е огромна промяна в живота на детето. То навлиза в нова среда, среща нови отговорности и губи част от времето за игра. Адаптацията към променения ритъм на всекидневието може да стане много по-лесна и забавна, ако атмосферата в детската стая предразполага към положително отношение към уроците. Със следващите идеи за красиви и изящни кътчета за учене сме сигурни, че и на порасналите момичета ще им се прииска да се върнат в началното училище!


Приказно бюро сред цветята

Начинаещата ви ученичка не се нуждае от тежко и многофункционално бюро. Изберете красива мебел - като извадена от будоара на екзотична принцеса. Няколко чекмеджета под плота ще събират тетрадките и флумастерите, засега това е достатъчно. А наоколо нека цари цветно настроение. Залепен само на стената при бюрото тапет на шарени цветчета, големи или малки, ще внесе неповторим уют в личното работно пространство на малкото момиченце. Ако не ви се иска да правите специален ремонт за целта, подберете заедно с детето пъстра картина, която да украсява часовете, прекарани над буквара.

Вижте още: Креативна майка превръща съня на детето си в приключение


Ученическо бюро с весели цветове

Кой е казал, че бюрата трябва да са бели, сиви, кафяви или черни? Нека да са цветни! Наситените цветове провокират въображението, стимулират активността и радват окото. Накарайте детето да се почувства в свои води, когато сяда да пише домашните си. Макар и да се заема с такава сериозна задача, не всичко трябва да е скучно и строго.


Розово и с ягодка

Страхотна идея, ако момиченцето ви все още не се разделя с любимите си кукли и мечтае за приказни светове. Предната част на бюрото завършва със закачлива рисунка на ягодка, а вратата на шкафчето представлява замък с три високи кули. Кой не би искал да крие училищните си помагала зад тях...


М-м-м, вкусно

Децата харесват изображения на любимите си храни, герои, животни. Декорирайте с тях част от мебелта, която ще използват за работа, и те ще чувстват това пространство като създадено специално за тях. Каквото всъщност и е. А и ако ученичката не бърза особено да приключи с уроците, изрисуваните кексчета ще й напомнят, че в кухнята я чака нещо вкусно за награда, когато най-после се справи с домашното.


Вместо столче - пейка

Нестандартно, привлекателно и практично. Малката ви принцеса може да кани съученички, за да подготвят заедно уроците си, да разглеждат книжки, рисуват и играят.

Вижте още: Кой е най-подходящият цвят за детската стая


Семпло и елегантно бюро

Може да изберете и класиката - светли цветове, кокетни чекмеджета, много светлина. В долната част на бюрото има напречен рафт, който приютява плюшените приятели на ученичката, кутии със съкровища или дребни вещи, нужни за училище.

Който и вариант да сте избрали за вашата ученичка вкъщи, не губете време, а се обърнете към професионалист, който да материализира съответното приказно бюро в детската стая. Подайте безплатно заявка за вашия проект в MaistorPlus и сравнете получените оферти от регистрираните при нас специалисти. Така бързо ще откриете подходящ изпълнител и ще се запознаете с оставените от други клиенти мнения за неговата работа.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Райко
Ремонт на баня, София
8 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Evgeni Velinov
Покривни услуги, Самоков
13 извършени проекта
Sasho
Цялостен ремонт, София
39 извършени проекта
СОЛТИ 06
Ремонт на баня, София
77 извършени проекта