Креативна майка превръща съня на детето си в приключение

Публикувано на 03/02/2015 от Габриела Санчес | Последна редакция на 30/08/2016 | Видяно 3 707 пъти

Докато наблюдавате сладкия сън на детето си, вероятно и вие си задавате въпроса: дали то сънува или просто спи спокойно? Отговорът ни е поднесен с невероятно въображение и креативност от Куини Лиао, чиято идея да превърне съня на бебето си в истинско приключение, е достойна за похвала. Работи в сферата на изкуството в Калифорния, където отглежда трите си деца.

Виж още: Детски легла, вдъхновени от приказките


Едно наистина оригинално хрумване

Комбинирайки артистичност и въображение, тя създава великолепни фотографии, изобразяващи приказния свят на детските сънища. С помощта на различни предмети от бита като дрехи и играчки, тя пресъздава същинска страна на чудесата за своя син Венгенн. 


Венгенн в страната на чудесата

Издава и албум, съдържащ над 100 нейни фотографии–„Венгенн в страната на чудесата“. В случай, че и вие имате подобна страхотна идея, ние от MaistorPlus ще ви вдъхновим да я реализирате.


Своеобразен наръчник по креативност

В своята книга, публикувана през 2012 г., Куини Лиао дава насоки стъпка по стъпка за създаването на някои от тези фотографии. Тя разказва, че започнала да заснема съня на своето дете и да го преобразява в невероятно приключение през 2010 година, черпейки вдъхновение от Анн Гедес, чиито креативни бебешки фотографии имат почитатели по целия свят.


Детските приказки се превръщат в източник на вдъхновение

Куини Лиао споделя, че приказките, които е чела като дете, я вдъхновяват да създава нови и нови приказни сюжети, на фона, на които заснема спящия Венгенн. 


Открийте коректен специалист за своя проект

Виж още: 7 идеи за приказни детски стаи

Ако тези творчески фотографии са извикали усмивка на лицето ви, препоръчваме ви да помислите за цялостно предекориране на детската стая, за да може приказката за вашето дете никога да не свършва! При нужда от помощ за ремонта на детската стая, направете безплатна заявка в MaistorPlus, за да откриете подходящия специалист за реализирането и на вашата креативна интериорна идея!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
ПРО БИЛДИНГ БГ VIP
Цялостен ремонт, София
1 извършен проект
Пламен Манолов
Цялостен ремонт, София
29 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
11 извършени проекта
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта