Детски легла, вдъхновени от приказките

Публикувано на 18/12/2014 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 06/07/2016 | Видяно 21 881 пъти

Светът на приказките, заедно с всички вълшебства, които предлага, е любим на всяко дете. Едва ли има малка принцеса, която би отказала да си легне в приказна каляска или юнак, който да не иска да отплава към света на сънищата със своя приказен кораб. Предлагаме ви интересна селекция от детски приказни легла, които ще размечтаят дори и вас, порасналите герои. Насладете им се!

Вижте още: 7 идеи за приказни детски стаи


Детско легло Приказна каляска

Сигурно вече сте разказвали приказката за Пепеляшка на своето малко момиченце. Не би могла да остане равнодушна към тази каляска, която да е изцяло в нейно владение. Ще спи като истинска принцеса! Единственият риск тук е детето да не остане будно до полунощ, чудейки се защо тази каляска още не се е превърнала в тиква.


Детско легло Батмобил

Всяко момче е мечтало да бъде супергерой и да се бори с неправдите по света. Като за начало, можете да паркирате един батмобил в детската стая и да си поиграете с въображението на детето ви, което ще си ляга с истинско удоволствие.


Детско легло Кораб

Имате у дома жаден за приключение пират или малък капитан, готов да кръстосва далечни морета и океани? Това приказно легло-кораб, акостирало в детската стая, ще бъде перфектният избор за него... или за нея – кой е казал, че пирати могат да бъдат само момчетата?


Легло Оазис в пустинята

Направете ритуала за лягане истинско удоволствие за малките герои. Нека си представят, че са попаднали сред дюните на необятна пустиня и крайната цел е да стигнат до леглото, което всъщност е оазис в пустинята. Там, сгушени под завивките, остава само да чакат най-красивите миражи да се материализират в сънищата.


Детско легло Каравана

Затегнете коланите–време е за път! Този тип легло е твърде вероятно да събуди любов към пътешествията у вашите наследници. А при условие че сте достатъчно послушни, понякога може да се намери място в караваната и за самите вас.

Вижте още: Уникални предложения с двуетажни легла


Детско легло Къщичка

Представете си с какво удоволствие ще се отправя към леглото вашата малка домакиня, ако си имаше легло-къщичка и то само за нея! Малките прозорчета и оградка ще придадат допълнително очарование на този малък и уютен кът.


Детско лело Дървена къщичка в гората

Какво ще кажете вашето хлапе да спи в дървена къщичка в гората? Природата може да влезе в детската стая като сложите фототапети или рисунки по стените с горски мотиви. За поляна може да послужи подходящ килим, а сюжетът на сънищата да оставите на вашия малчуган.


Детско легло Замръзналото кралство

Детско легло, вдъхновено от приказката Замръзналото кралство, е много добро попадение, особено ако си имате две момиченца с малка разлика в годините или близначки. Те истински ще се зарадват да посрещнат в своята детска стая красивите принцеси Елза и Анна. Проследете желанията на вашето дете и декорирайте според неговите любими теми и герои. 


Детско легло Аз, проклетникът

Ето един чудесен начин вашите деца да си правят компания в детската стая с цяла армия от забавните, жълти човечета. После цял ден ще ви споделят какви приключения са преживели заедно и с кои от лошите са се преборили.


Детско легло Мечо Пух

Любимецът на малки и големи, Мечо Пух, може да бъде свежо и оптимистично допълнение към детската стая. Дори само да изберете завивки за детското легло и калъфки за възглавниците с прочутия герой на Алън Милн и приказката ще оживее.

Вижте още: Къщата на семейство Флинстоун

Вероятно поне едно от тези детски легла ви е вдъхновило да планирате ремонт на детската стая. За да бъдете доволни е важно да се обърнете към добър интериорен дизайнер, който да се съобрази с вашите желания и потребности, но и с вашия бюджет. Пуснете безплатна заявка в MaistorPlus, сравнете оферти от професионалисти, запознайте се с оценките и отзивите, които потребители на платформата са оставили за тях и се спрете на най-подходящия за вас!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Майстор Петър
Плочки и теракот, София
10 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Стоил Димитров
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Петър Кенанов
Цялостен ремонт, Бургас
19 извършени проекта
Пламен Цанов
Боядисване и декорация, София
50 извършени проекта