Стаи за щастливи деца

Публикувано на 02/12/2019 от Илиян Ушеров | Последна редакция на 02/12/2019 | Видяно 1 496 пъти

Преобразувайки стаята на вашите деца, не го правите, за да ги впечатлите, да ги наградите или да спечелите любовта им. Правите го, за да ги видите щастливи, да чувате искрения им детски смях, да видите как греят лицата им в стаята, в която живеят. Само вижте следващите наши предложения за това преобразяване и кажете, че няма да постигнете това щастливо детско лице. Инспирирани от любимите им книги и филми, тези стаи ще оставят в сърцата и съзнанието им незабравим спомен за истинско детско щастие. За постигането на тази цел нищо друго не е важно – нито времето, нито средствата, нито вложените усилия. Дори напротив – ще стимулирате и собственото си въображение и сами ще изпитате детското щастие, което може би сте позабравили.

Може да се предположи, че за такива проекти ще ви трябва допълнителната помощ. Няма проблем – специалистите, регистрирани в платформата MaistorPlus са насреща, за да ви предоставят тази помощ.


Живот в света на Гру и неговите миньони

Кое дете няма да се забавлява в света на Гру и миньоните! Дори и вие поне няколко пъти сте гледали филма и сте влизали в този свят, скришно или не. Но за вашето дете да живее в такава обстановка – това е истинско щастие. Не е трудно да го постигнете!

  • Легла във формата на бомби, декорирани и обзаведени с постелки, завивки, възглавници и дюшеци, които като че ли са взети директно от филма. В този свят вашите деца наистина могат да се чувстват като Марго, Едит или Агнес. Отвсякъде надничат палави, закачливи, леко глупави погледи на техните и нашите любими герои, дори и от корниза.
  • Може да заложите на обикновени мебели, но да внесете Гру стила в декорацията. Всякакви жълти и сини комбинации са добре дошли. На пазара има и достатъчно креативни предмети, които ще бъдат страхотен избор за тази детска стая - нощни лампи във формата на миньони. Огранайзери, спално бельо, тапети и картини с добре познатите жълти приятели.

Вижте още: Приказна детска стая в стил Хари Потър


Кът на Мики Маус – място на много детски усмивки

Направете така, че вашите малчугани да си играят с Мики Маус у дома. Пространството може да бъде решено като киносалон.

  • Плазма като киноекран, говорители, които произвеждат звук като този в реалното кино.
  • Мебелировката също да наподобява тази в салона, където за първи път сте ги водили да гледат филмчета, които са им станали любими.
  • Това място за забавление, почивка и пребиваване в света на киното няма да бъде тихо, нито често ще е подредено – напротив, но това е част от забавлението. Детският смях и щастливи лица в това пространство ще са водещи.


Приключения в гората

Тук въображението и майсторството достигат нови висоти. Безспорно в подобен датски кът малките любители на приключенията ще попаднат в своето царство. Асоциациите може да са с редица любими приказки и филми – „Хензел и Гретел”, „Властелинът на пръстените” и редица други, като преживяванията са едновременно приказни, но и леко страшни. И смях, и страх може да се изпита в тази стая. В тази стая може да обособите пространство за игра на най-малките, което се намира в търбуха на дървото, което във „Властелинът” първоначално е страшно и строго, но после показва доброто си сърце. Играта и тук ще завърши с много радост.

Вижте още: Спалня, вдъхновена от „Хрониките на Нарния“


Праисторическият свят в детската

Децата харесват киното, а чрез него научават и неща за света, в който живеем. Понякога това ги вдъхновява и им дава страст за неща, с които да се занимават през целия си живот. „Джурасик парк” е един от филмите, които могат да имат такъв ефект. Ако някое от вашите деца има страст към науката и историята, с подобна стая бихте не само насърчили неговите интереси, но ще го направите и едно щастливо дете.

  • Разбира се, плазмата на стената е неизбежна, защото знанието вече често идва от екраните. А интериорът е достатъчно вдъхновен от филма, за да бъде малкият изследовател на светове част от живота на динозаврите.
  • С помощта на фототапети може да направите стаята в малък макет на динозавърско пътешествие.
  • За декорация може да използвате различни фигурки на птеродактили, ихтиозаври или тиранозавър рекс.
  • Стикерите за стена с подходящ дизайн също могат да свършат чудесна работа.
  • Оформете малка библиотека, където на позиционирате литература за динозаври.


В стаята на магьосника

Без „Хари Потър” няма да се размине, когато искаме да направим тематична стаята на малките фенове. Детството в това пространство ще бъде магия, която ще остави отпечатък в авантюристичната душа завинаги.

  • В леко готически стил, но напълно съобразно интериора, описан от Джоан Роулинг и визуализиран във филма, стаята предоставя възможност за едно съществуване, изпълнено с атмосферата на сюжета и героите.
  • Винаги можете да добавите различни елементи, които да затвърдят усещането, че детето ви живее в Хогуордс. Вашето дете задължително ще придобие усет към разказа и историята, към магичното и приказното.  

Направете стаята на малчуганите в истинско произведение на изкуството, където детето ви ще бъде щастливо и с радост ще прекарва всяка минута. Имате опция да опитате сами да създадете подобни детски кътове, но специалистите по интериорен дизайн, регистрирани в MaistorPlus, са тук именно за подобни амбициозни желания. Направете безплатна заявка за проект още сега. В отговор ще получите няколко оферти за създаване на нов свят в стаята на вашето дете. Сравнете ги, вижте мнения и на предишни клиенти и направете най-правилния за вас избор.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Никола
ВиК Услуги, София
160 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
"Никола
Ремонт на баня, София
85 извършени проекта
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта
Иво Карагеоргиев
Електроуслуги, София
9 извършени проекта