Създайте перфектната стая за вашето бебе

Публикувано на 25/11/2019 от Патриция Симеонова | Последна редакция на 25/11/2019 | Видяно 1 696 пъти

С появaта на нов член в семейството има много решения и задачи, които трябва да изпълните. Да обзаведете стаята на детето ви е една от най-важните стъпки. От голямо значение е да обмислите дизайна, така че да бъде уютна, комфортна и красива. Все пак ще прекарвате доста време в нея. Вижте едни от най-важните стъпки в обзавеждането на стая за вашето бебе! 

В случай че не разполагате с достатъчно време, за да се справите сами с организацията и ремонта на детската стая, потърсете специалистите по интериорен дизайн, регистрирани при нас! 


Осигурете добър сън на детето си

Детското креватче определено трябва да бъде най-голямата ви инвестиция. Може би си мислите, че това е мебел, която ще се използва за кратък период? Но истина е, че ще ви е необходима поне три години. А вероятно и доста повече време, ако съумеете да вземете креватче с опция за добавяне на по-голям матрак.

  • Бъдете сигурни, че кошарката, която купувате покрива изискванията за безопасност.
  • Някои бебешки креватчета могат да се трансформират във времето и да се използват за по-дълъг период.
  • От естетическа гледна точка, изберете креватче, което допада на вашия вкус и интериора в дома ви. Ако планирате да имате още деца, изберете неутрален цвят, който да може да се използва и за момченце, и за момиченце.
  • Изберете качествен матрак.
  • Спален комплект – калъф за одеяло и чаршаф. Имайте предвид, че на първо време на бебето няма да му бъде необходима възглавничка. Според специалистите, след като навърши две години можете да закупите такава.

Вижте още: Споделена детска стая


Шкаф за повиване

Може би мислите, че шкафчето за повиване няма да ви бъде необходимо. Повярвайте, няма да съжалявате, ако го имате в дома си!

  • Имате два варианта – да използвате повивалник или подложка за повиване, която свободно можете да местите навсякъде. От голямo значение в случая е с какво пространство разполагате.
  • Важно при избора на повивалник е да изберете такъв, който ще бъде с удобна височина за вас.
  • Изберете такъв, който дори след това можете да използвате като шкаф за съхранение на дрешки и играчки. За ваше улеснение повечето сетове за детски стаи разполагат с всички необходими мебели. 


Няколко полезни допълнения

Когато имате бебе, често се случва да нямате много време, в което да се занимавате с подреждане и търсене на необходимите вещи. В този период за вас ще бъде по-добре, ако всичко е на една ръка разстояние!

  • Закупете органайзери за чекмеджета. Така всичко ще бъде подредено и няма да губите излишно време в търсене.
  • Бебефон – със сигурност тази джаджа ще ви осигури необходимото спокойствие, когато детето ви спи.
  • Водоустойчив протектор за матрак. С него ще ви спестите неприятното занимание да перете матрака и да го сушите.
  • Възглавница за кърмене – с помощта на тази възглавничка ще бъде по-лесно за майката, когато храни бебето.
  • Стол за хранене.

В този важен момент в живота на всеки, е хубаво да обмислите внимателно разположението и кое би било най-удобно за Вас. Имайки предвид всички ангажименти, които имат едни бъдещи родители, би било хубаво някой да съдейства в ремонта на детската стая. Ако Ви е необходима професионална помощ, обърнете се към доказаните специалисти, които ще превърнат желанията ви в реалност! Заявете напълно безплатно своя проект и изберете най-подходящата между изпратените оферти. Споделете опита с вашите изпълнители в сайта на MaistorPlus и помогнете в избора и на други наши потребители. 

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Famegs_svg
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Калин Недялков VIP
Покривни услуги, София
10 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Термо Лидер ООД
Изолация и Саниране, Варна
5 извършени проекта
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта