Оригинални детски лампи, които ще впечатлят всяко хлапе

Публикувано на 24/11/2015 от Светла Иванова | Последна редакция на 15/08/2016 | Видяно 10 929 пъти

Използвайте настолната детска лампа като интериорен акцент, за да се сдобиете с перфектна стая, носеща личен стил. Можете да зарадвате малките изследователи, избирайки стойка за лампа, съобразена с хобитата им.


Оригинални детски лампи, които ще впечатлят всяко хлапе

Всички сме изпитвали невероятното усещане, когато навън е студено и дъждовно, а ние сме се сгушили на леглото с интересно четиво в ръка. Погрижете се и вашето дете да усети тези мигове на спокойствие, избирайки за стаята му една от многото детски лампи, която да внесе светлина и голяма доза домашен уют. Заложете на осветителни тела, които да съчетават атрактивен дизайн с добро качество. Днес ще ви помогнем с избора, предлагайки ви няколко оригинални идеи за детски лампи. Що се отнася до декорирането на останалата част от помещението, винаги можете да се обърнете към професионални интериорни дизайнери.


Стенни детски лампи със закачлива форма

Разбира се, стенните детски лампи се явяват помощни, а не основни осветителни тела. Едно е сигурно - те са задължителен елемент от всяка детска стая, особено ако детето е по-малко. Монтирайте ги на разстояние от леглото и не се притеснявайте да ги оставите пуснати през нощта, ако хлапето ви го е страх от тъмното.

Вижте още: Как да превърнете таванското помещение в уютна детска стая?


Детски лампи с изтънчено осветление за малки принцеси

Помнете, че най-важното при обзавеждането на детска стая, независимо дали става дума за осветителни тела или мебели, е да мислите като дете. Забравете за традиционните и практични модели и развихрете въображението си. Накарайте малката си госпожица да се чувства като истинска принцеса, избирайки забележителни и уникални по рода си детски лампи.


Уникални полилеи с нестандартна визия, детски лампи от ново поколение

Колкото и невероятно да звучи, дори при осветителните тела за детска стая има тенденции, спрямо които много родители избират лампа за личното пространство на своето дете. Само до преди година на мода бяха обемните хартиени сфери, които днес са заменени от полилеи с оригинални форми. Можете да избирате от стотици модели детски лампи, съобразени с пола и интересите на малчуганите.

Вижте още: 10 детски стаи с цветни килими


Детски лампи като интересна композиция от множество лампички

Ето още едно нестандартно и безкрайно атрактивно решение за осветлението в детската стая, а защо не и във вашата спалня. Може и да не поставите детски лампи, защото вече не е нужно да имате непременно окачени тавани, за да монтирате по-артистичен полилей или сложна композиция от малки лампички. Няма съмнение, че малките обитатели ще бъдат безкрайно щастливи, защото да заспиваш, гледайки проблясващи звезди, е страхотно преживяване.

За оформяне на впечатляващ интериор на всяко помещение във вашия дом, винаги може да се обърнете към дизайнерите, регистрирани в MaistorPlus. Направете безплатна заявка и ще получите конкурентни оферти. Разгледайте профилите на различните изпълнители, прочетете препоръки от предишни техни клиенти и направете най-добрия избор за вас и вашия проект!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД
Строителство на сгради, София
10 извършени проекта
Венелин Кънчов
Цялостен ремонт, София
15 извършени проекта
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта