Най-модерното високотехнологично легло със смайващи екстри

Публикувано на 28/04/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 02/11/2018 | Видяно 4 503 пъти

Фантастиката от преди няколко десетилетия все по-убедително се превръща в реалност. Поредно доказателство за това е изключително модерното, високотехнологично легло, с което предстои да се запознаете. Отвежда директно в бъдещето с колекция от смайващи екстри, гарантиращи пълен релакс и абсолютно забавление. Ако и вие искате да се изстреляте в ново измерение с мебели от следващо поколение, свържете се със специалисти напълно безплатно.


Пълно управление на дома

Това изумително легло дава възможност да имате пълен, автоматизиран контрол над дома си, докато блажено се излежавате. Както вероятно и сами се досещате, можете също да сърфирате в интернет, да проверите последните статуси на приятели във фейсбук или да свършите малко работа.

Вижте още: Уникални хайтек изобретения с изключителна функционалност


Изчистен дизайн

Още една екстра, която не е за пренебрегване, е изчистеният дизайн, който с лекота ще допълни интериора в спалнята. Компактно, ненатрапчиво, на пръв поглед това легло дори не подсказва на какво е способно.


Усамотение и комфорт

Все пак, основното предназначение на всяко легло, било то и рожба на високи технологии, е да служи за почивка. Помислено е и за това. Снабдено е с щори, задвижвани автоматично, за да се насладите на усамотение. Специалното осветление ви позволява да се изолирате от външния свят по всяко време на денонощието.


Звук и картина от най-високо качество

При това, все още говорим за легло. Това интелигентно, съвременно чудо на технологиите разполага с вградена видео и аудио система, домашно кино, на които можете да се наслаждавате, докато си лежите. Любим концерт, завладяващ филм, оспорван мач-вие избирате какво ще се прожектира. Когато дойде време за сън, екранът лесно се прибира.

Вижте още: Уникални модерни технологии за един по-умен дом


Рай за геймърите

Всеки запален геймър ще оцени тази високотехнологична мебел. Умното легло е снабдено и с конзола за видеоигри. Какво ще бъде днес? Стратегия, екшън или добрият, стар тетрис?

А вие готови ли сте да поканите това бижу в спалнята си? Ако смятате, че ви е време да се пренесете в бъдещето, напомняме ви, че възможността да заявите безплатно проект за мебели по поръчка е част от настоящето, благодарение на MaistorPlus. Разгледайте оферти, комуникирайте с майтори по начин, който ви е удобен, и възложете изпълнението на този, който максимално покрива вашите изисквания.


Тагове:

high tech

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

ПРО БИЛДИНГ БГ VIP
Цялостен ремонт, София
1 извършен проект
Младен Георгиев
Покривни услуги, София
25 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Gstroy
Цялостен ремонт, София
20 извършени проекта
ЛЕКС БИЛД
Цялостен ремонт, Варна
26 извършени проекта
"Ивикс Строй"
Сухо строителство, Велико Търново
24 извършени проекта