Функционални мебели от палети за офиса

Публикувано на 06/08/2014 от Адриана | Последна редакция на 04/09/2016 | Видяно 10 451 пъти

Както вече успяхме да се убедим, палетите намират широко приложение в изработката на мебели за дома. Освен всички интересни идеи за легла, масички, дивани и какво ли още не, ние ви предлагаме да опитате да обзаведете и работното си място с мебели от палети. Мебелите от палети са много подходящи за офиса, особено ако не желаете да влагате излишни средства в закупуването на скъпо обзавеждане. Вижте нашите предложения за мебели от палети за офиса, възползвайте се от някое от тях или създайте своя, интересна идея, с която да впечатлите колегите. В случай че се затруднявате сами да превърнете палетите във функционални масички, бюра или етажерки, винаги можете да разчитате на компетентните мебелни специалисти, регистрирани в нашия сайт. 


Маса от палети за офиса

Служебните ви маса или бюро задължително трябва да бъдат удобни, лесно подвижни и в същото време да осигуряват стабилност. Направете си сами маса от палети, която със сигурност притежава описаните по-горе качества. За по-голямо удобство поставете върху масата стъклена плоскост и работете комфортно, без притеснения или смущения.

Можете да посрещате гостите и бизнес партньорите си на висока маса от палети, която ще пасне чудесно на залата за срещи. На ред с всичко друго, се увеличават шансовете преговорите да вървят с лекота заради уюта, който е присъщ да присъствието на дървото в интериора. 


Бюро от палети за офиса

Ако имате нужда от място, където да поставяте документацията и други офис материали, от палети можете да създадете интересна конструкция - бюро с допълнителни към него рафтчета. Последните се оформят от само себе си заради естествените отвори, с които разполага всеки палет. В така образували те се ниши обособете зони за съхранение на офис консумативите, които винаги е добре да ви бъдат под ръка. 

Имате нужда от по-масивно бюро, на което да могат да работят двама човека? Изработката на такова от палети не е проблем.

Вижте още: Практични легла от палети за всеки дом


Мебели от палети за чакалнята и социалната зона в офиса

Във всеки офис трябва да има място за релакс и социални контакти. Този добре оформен до прозореца кът от маса с две диванчета на колелца създава приятна атмосфера както за бизнес гостите ви, така и за вас самите, докато се наслаждавате на следобедното си кафе. А масичката от палети пък идеално ще се впише в чакалнята на офиса, която може дори да е в по-луксозен и скъп стил. Към дизайна на масата от палети винаги можете да добавите интересни елементи, които да я направят креативна и стилна.


Етажерка и подложка от палети за офиса

От палети можете да си направите още етажерката за книги, документи, грамоти и награди в офиса. Освен това, знаем колко трудно преживявате ранните часове в офиса, затова ще ви е от полза да си имате подложка от палети, като показаната на снимката, за вашата чаша кафе.

Харесаха ли ви нашите предложения с палети? Ако смятате, че няма да се справите сами с изработката на мебели от палети за офиса, винаги можете да потърсите помощ от дърводелците и специалистите в сферата на мебелите по поръчка в MaistorPlus. Направете безплатна заявка бързо и лесно и в рамките на денонощие ще получите конкурентни оферти от доказани професионалисти, които да сравните. Разгледайте бизнес страниците на кандидатствалите по проекта ви изпълнители, вижте оставените за дейността им отзиви от клиенти, и сами изберете кого да наемете. 



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
СОЛТИ 06
Ремонт на баня, София
77 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта