Практични легла от палети за всеки дом

Публикувано на 18/07/2014 от Адриана | Последна редакция на 09/08/2016 | Видяно 33 167 пъти

Нетрадиционните идеи за дома стават все по-популярни напоследък. Подобнo предложение са мебелите, изработени от палети. Основната причина те да бъдат толкова харесвани е, че изглеждат чудесно, практични са, а и излизат по-евтино. В тази статия ще обърнем по-специално внимание на леглата, изработени от палети. Подготвили сме няколко примерни модела за легла, които бихте могли да си направите дори и сами, ако сте малко по-сръчни и търпеливи.

Вижте още: 14 идеи за градински мебели от палети


Едва доловима нотка

При този модел палетите са боядисани в бял цвят и леглото е подходящо за интериор с по-изчистен стил. Интересното тук е как продължението на палетите оформя и удобно нощно шкафче.


Лекота и небрежност

Ако желаете леглото ви да бъде в тон със стените на стаята, винаги можете да боядисате палетите, като използвате безвредни цветни бои.


Функционално легло от палети за малки пространства

Много практични са и леглата с чекмеджета. Те са особено подходящи, ако нямате достатъчно място в помещението за гардероб или допълнителни шкафове. В това легло от палети, освен че ще се наспите чудесно, ще можете да поберете и задоволително количество принадлежности и дрехи.

Вижте още: Мултифункционални мебели за малко жилище


Детско легло от палети

След време можете да изработите отделно детско легло. Преградите от палети отново ще гарантират сигурността на вашето дете през нощта.


Легло от палети за малки и големи

За родителите с малко дете също имаме интересно предложение. Преградата от страната на детското място осигурява сигурност за детето. Освен това така то ще бъде близо до вас.


За малката принцеса

А в подрастващата възраст те отново ще осигурят стабилна основа на детското легло.

Вижте още: Висяща дървена маса в 7 стъпки


Подвижно и обезопасено легло

Ще откривате нови и нови функционалности на палетите с години и ще можете да удължите детското креватчe. 


Изчистено и практично легло от палети

Едно от важните предимства на палетите, коeто ги прави подходящи за изработката на легла, са техните естествени нюанси. Дървесният цвят е много подходящ, ако желаете да придадете уют на дома си. Подобно легло, позиционирано в по-пъстър и закачлив интериор, е подходящо дори за по-изтънчен и тежък стил. Здравината на палетите ги превръща в чудесна подматрачна рамка и основа на леглото, върху която да разположите удобен матрак.


Когато пренощуват близките приятели

В случай че имате друга интересна идея или пък не можете да се справите с изработката на вашето легло от палети, не забравяйте, че в MaistorPlus ще откриете подходящ дърводелец или специалист в производството на мебели за всеки ваш интериорен проект.

Направете заявка, безплатно е



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Д - А 11 ЕООД
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Тош ремонТ
ВиК Услуги, София
43 извършени проекта
Perfect Home
ВиК Услуги, София
37 извършени проекта
Иво - вътр.ремонти
Сухо строителство, София
55 извършени проекта