Оптимизирайте мебелите и пространството в дома си

Публикувано на 21/08/2019 от Илиян Ушеров | Последна редакция на 01/10/2019 | Видяно 2 418 пъти

Когато решите да промените облика в дома си, със сигурност мебелите влизат във вашите планове. И това е много съобразително, защото няколко промени в мебелировката могат да се окажат решаващи за резултата, който ще постигнете накрая. Сега ние ще ви предложим няколко идеи относно обзавеждането и организиране на пространствата в дома ви, където бихте могли да ги използвате.

Нашата цел е те да ви помогнат да реализирате вашите виждания за обновлението на жилището си. А ако прецените, че имате нужда от повече помощ, винаги можете да се обърнете към специалистите, изработващи мебели, регистрирани в MaistorPlus, както и да направите безплатна заявка към тях. Това ще ви позволи да се консултирате с професионалисти, което ще се отрази в окончателния изглед на новия ви дом.


Минималистични мебели в дневната

Може би сте от хората, които обичат да им е подредено и да не е много претрупано в стаята. Това следващо предложение е за вашата дневна.

  • В нея ще можете да разположите тези симпатични шкафчета, които ще бъдат закрепени за стената, така че да има пространство под тях, което можете да използвате, освен тяхната вътрешност.
  • Точно над тях са несиметрично закачените рафтове, които ще изпълните с любими книги, снимки и вещи, които в трябват, когато си почивате или разпускате с книга в ръка. Няма нищо по-приятно от пространството, което сами си създавате.


Една уютна спалня в по-голямото помещение

Имате по-голям хол или по-голяма спалня, в което е отделено пространство. Колко удобно би било да поставите в него двойното легло, двете спални шкафчета, всички принадлежности, които са ви необходими през нощта и да превърнете това кътче в най-уютното спално помещение. При това останалата част от стаята ще е свободна и широка за други ваши потребности. А дори не може да се каже къде са гардеробите и дрешниците – те не се виждат, защото дизайнът е такъв, за да ви е по-удобно. Това е функционалност, творческа мисъл, икономичност в действие. Максимално използване на пространството и на мебелите.


Две в едно винаги е по-добре, а защо не и повече

Колкото и отдавна да са изобретени мебелите, които могат да се разтегнат или да се съберат според нуждите, те винаги привнасят новост в дома ни, както и чувство на удовлетворение, че максимално функционално и практично използваме пространството в жилището си. Така е и с това наше предложение, където по добрия стар начин имаме едновременно диван и спалня с придадените към тях необходими рафтове. Още по-хубавото е, че тази мебел може да пасне прекрасно в спалнята или в хола, а защо не и в друго помещение, стига да е достатъчно широко.  


Палети – идеални за вашата градина

Не само за вашата градина, доказано е, че мебелите от палети могат да бъдат многофункционални и да променят обстановката във всяко помещение, но в случая решихме да ви покажем колко различна ще стане градината ви с тях.

  • Чудесен диван на колела – ще бъде радост за вас и вашите гости, мек, подвижен – можете да го местите, когато си пожелаете, мобилността е важна.
  • Възможно е да искате и по-стандартен диван. Палетите ви дават тази опция, както и маса или табуретки, според конкретната цел.
  • А ето и един удобен фотьойл, отново от палети. Както казахме, възможностите са неограничени.


Функционално за вас и вашия любимец

Да, важно е да мислите за вашето удобство и за естетическото си удовлетворение, когато давате нов живот на жилището си, но може би и домашният ви любимец би се радвал на различен дом.

Ето интересна идея как да помислете и за него. Освен това ще е близо до леглото ви, неговото място за почивка ще е до вашето. Тази оригинална къщурка всъщност ще ви служи и за нощно шкафче. Заслужава си, нали? А милият косматко ще бъде собственик на нов дом.

Дано нашите предложения да са ви допаднали и да можете да се възползвате от тях, когато обмисляте и реализирате проекта си. Но винаги имайте предвид, че не трябва да сте сами в такава задача. Има кой да ви помогне – можете да разчитате на професионалистите в изработването на мебели, регистрирани в нашата платформа. За целта е нужно само да заявите своя проект, напълно безплатно и без обвързване. В кратки срокове ще можете да сравните оферти, за да се спрете на най-удачната сред тях.  



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

ПРО БИЛДИНГ БГ VIP
Цялостен ремонт, София
1 извършен проект
Ангел Ангелов
Покривни услуги, София
19 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Д - А 11 ЕООД
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
Людмил Банишки
Мебели и обзавеждане, Банкя
25 извършени проекта
Perfect Home
ВиК Услуги, София
36 извършени проекта