Палетите – верен помощник при обзавеждането!

Публикувано на 21/08/2019 от Жаклина Иванова | Последна редакция на 19/11/2019 | Видяно 1 765 пъти

Обзавеждането с палети е икономично, доста интересно и практично. Замисляли ли сте се колко много разнообразни неща можете да сътворите – красиво и голямо легло, стилна масичка за кафе, табуретки, столове, дивани и всякакви щури декорации за дома. Дървото винаги е бил и ще бъде предпочитан материал, що се отнася до дизайна и декорацията. Приготвили сме ви няколко страхотни идеи за цветно и нетипично обзавеждане с палети. Насладете им се, а ако пожелаете да сътворите някое от тези арт произведения можете спокойно да се обърнете към опитните професионалисти, регистрирани в платформата ни.


Окачете дрехите си на цветните закачалки от палети!

Мислили ли сте да заложите на декорацията с палети? Основните неща, от които се нуждаете, за да се справите с това предизвикателство са малко усилия и голяма доза креативност. Стената несъмнено е мястото, на което да „окачим“ нашата декорация. За да спестите средства, можете да сглобите украшения под формата на лавици и рафтове от боядисано дърво и да ги използвате, за да поставите орнаменти на вашата арт стена. Можете да измайсторите и интересни закачалки от палетите. Те ще бъдат не само невероятна придобивка за дома ви, но и доста практичен ваш помощник. За целта ще ви трябва:

  • Няколко палети, които да използвате за основа. Нарежете ги в предпочитаните размери.
  • Боя (най-добре акрилна или акрилен спрей), с която да оцветите парчетата. Може да ги оставите и с естествения им вид, ако предпочитате него. В този случай ще трябва да обработите дървото с лак.
  • Декоративни елементи (перца, камъчета, фигури от бирен картон или филц), с които да украсите закачалката. За закрепването им може да използвате топъл силикон.
  • Кукички, които да монтирате към конструкцията.

Вижте още: Закачалка за антре от стара дървена врата


Шарени табуретки!

Със сигурност от време на време се прокрадва идеята, че е време да освежите дома си, да смените мебелите частично или изцяло, или просто да придадете малко настроение и веселие с интересни декорации. Залагайки на обикновения дизайн с палети, вие си осигурявате една приятна атмосфера. Едно от нашите предложения за хубави мебели от дърво са табуретките. Те са неизменна част от обзавеждането на всеки един дом. Винаги имате възможност да поставите меки постелки върху тях и да си гарантирате още по-голямо удобство. Може да си използвате също така и за:

  • Детската стая, където да изпълняват и ролята на малка масичка;
  • В дневната, като място за поставяне на книги и списания;
  • В кухнята като помощна масичка;
  • Във всяка стая за сядане.


Мини хол от палети!

Когато става въпрос за мебелите от палети най-хубаво е, че възможностите ви са неограничени, защото можете да направите почти всичко, което ви хрумне. Не ви трябват и много финансови средства, което си е още един плюс.

  • Една страхотна практична идея е да направите цял хол от палети.
  • Диванът, масичката за кафе и удобните фотьойли ще бъдат невероятна придобивка за вашата къща. 
  • Може да ги оцветите в любимите ви цветове. Или да им сложите меки постелки отгоре и декоративни възглавнички за разкош. Не ви ли звучи като чудесна идея, която искате мигновено да стане реалност?

Вижте още: Да си направим диван от палети. Толкова е лесно!


Удобно кресло, а защо не и нетипичен стол!

Разбира се, че не всеки разполага с достатъчно голямо свободно пространство, за да сътвори хол от палети. Но липсата на място не трябва да ви притеснява, защото варианти има и то много. Идеята за удобно дървено кресло или комплект цветни столове е чудесна.

  • Столовете са практични, защото не заемат много място, но в същото време и много удобни и лесно преносими.
  • Подходящи са както за двора, така и за всяка стая в дома.
  • Може да ги декорирате така, че да отиват на интериора в дома ви.
  • Ще внесат голямо разнообразие в дизайна.
  • Позволете си удоволствието да експериментирате и да се забавлявате.


Леглото от палети е класика в жанра!

Спалнята е една от най-важните части на обзавеждането. Тя играе огромна роля не само за дизайна на стаята, но и за комфорта и добрия сън. Неписано правило е да имаме известни претенции към леглото – да бъде голямо, много удобно, но и стилно и много красиво. Несъмнено има различни стилове, в които можете да обзаведете спалнята. Леглото от палети ще осигури прекрасна атмосфера в стаята, която ще ви накара да се почувствате уютно още с влизането. То ще внесе една по-различна атмосфера, която ще ви гарантира уют и романтика.

Ако искате да сътворите нещо уникално и запомнящото се, трябва да се възползвате от страхотните идеи за мебели от палети. Каквото и да изберете да направите, ще изглежда невероятно, когато го позиционирате в дома си и със сигурност ще предизвиква много усмивки и позитивни емоции. Не се колебайте, а смело кажете „ Да“ на експериментирането и започнете това приключение. Ако имате нужда от професионален съвет, можете да се обърнете към специалистите, регистрирани в нашия сайт. Още сега имате възможността да направите безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти - сравнете ги, вижте мнения и на предишни клиенти и вземете най-правилното решение за вас. 



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Илийчо Строй
Покривни услуги, София
58 извършени проекта
Ангел Йорданов VIP
Боядисване и декорация, Банкя
valeros3 LTD
Покривни услуги, София
17 извършени проекта
Петър Кенанов
Цялостен ремонт, Бургас
19 извършени проекта
Майстор Петър
Плочки и теракот, София
10 извършени проекта