Майсторската Строителна Седмица е вече факт

Публикувано на 19/04/2013 от Admin Admin | Последна редакция на 31/08/2016 | Видяно 8 793 пъти

Събитието

MaistorPlus.com организира демонстрации на живо от нашите майстори специално за посетителите на Българска Строителна седмица. В нашата демо зона се твореше и майстореше, а хората наблюдаваха с интерес как стъклото се превръща в произведение на изкуството и как се вдъхва нов живот на един обикновен шкаф.

Последният ден демонстрациите дори придобиха образователен елемент, защото посетителите желаеха да научат още и още за тънкостите и тайните на представените занаяти. Можем смело да предложим на Orvi Studio и студио Нов Интериор да организират специални курсове за майстори-ентуасиасти!

(Вижте снимки от събитието)

Играта

Освен различните идеи за дома, посетителите се забавляваха и с една истинска Майсторска игра: всеки, отгатнал правилния инструмент, от който се нуждаеше нашият виртуален майстор, получаваше възможността да участва в томбола и 20 спечелиха специална карта с намаление за всички магазини на Praktiker.

Честито на печелившите и благодарим на всички нови и стари приятели на MaistorPlus.com – Лесният начин да намерите майстор! 

Вижте видео от събитието: 

И не забравайте:

Материалите са необходимост, но само професионалистът им вдъхва живот! А истински професионалисти и то в действие, ще намерите лесно в MaistorPlus.com 



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД
Строителство на сгради, София
10 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта
Любомир Коцев
Външна изолация, София
6 извършени проекта
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
51 извършени проекта