Майсторът на Стройко

Публикувано на 22/10/2012 от Иван Василев | Последна редакция на 31/08/2016 | Видяно 6 983 пъти

Майсторът ни се появи с ведра усмивка в НДК в уречения ден и час – 17 октомври, 10 часа – когато започваше изложението за архитектура, строителство и обзавеждане „Стройко”.

Такъв си е той – весел и винаги точен. А нали ни е и много сръчен, бързо си намери хубаво местенце и си направи уютен щанд, на който да се представя пред любопитните посетители. Дори помогна на съседите по щанд с набавянето на ток – сръчни ръце и добро сърце! Така казаха те, той, разбира се, е скромен и не би си позволил да се хвали сам.

Майсторският щанд бе подреден с полезни материали и техника и скоро предизвика истински интерес сред посетителите на изложението. Майсторът отговаряше на въпросите с желание и внимателно изслушваше допиталите се до него.

Не след дълго обаче реши, че не е в негов стил да стои на едно място. И как ще е?!? Майсторът ни е свикнал вечно да е в движение. Той не може да си представи да почива и за минута!


Разходка из Стройко

Така започна да обикаля по етажите – разгледа много други щандове, говори с още хора. Не си губеше времето, не клюкарстваше, не проучваше злонамерено. Търсеше начин да е по-близо до хората, които имаха нужда от него.

А те откликваха и му разказваха. Споделяха идеи, мисли, преживявания, планове.

Майсторът научи за дупката, оставена под прозореца на Антония от недобросъвестен изпълнител, когото тя с очаквания за надежден ремонт пуснала в дома си; за ужасните проблеми с тръбите в банята, които Мирослава с години не могла да разреши; за проекта на младото семейство Милеви за красив дом, в който да отгледат мечтаните тризнаци. И още, и още.

Всяка история беше важна! Майсторът скоро се насочи и към разговори с професионалистите от бранша. Изслуша различни гледни точки и проблеми – разходи за транспорт и материали, възходи и падения в търсенето от страна на потребителите, недоверие, нелоялна конкуренция. Заформиха се добри партньорства – фирмите разпознаха в майстора някого, който може да им помогне по-правилно да се представят пред клиентите.

* По-правилно от гледна точка на самите клиенти, защото системата на Майстор+ им предоставя широки възможности за избор, контрол и информация.

След седмица на важни срещи по етажите на НДК, майсторът напусна сградата с нови идеи и още по-силна вяра, че има как да помогне на всички да изпълнят плановете си – професионални, лични, архитектурни, естетични ...


В помощ на хората

За всеки проект, убеден е той, има най-точен изпълнител. Трябва само да помогне, като свърже двете страни и ще даде възможност на красивите идеи да станат реалност.

Сподели, че е благодарен за доверието и съветите, които е получил, и бързо се захвана за работа, за да ги оправдае и претвори в действителност.

Вече с гордост заявява, че е помогнал много проекти да бъдат изпълнени.  Работи с нарастващо желание и хъс за нови подобрения и по-чисто общуване между клиенти и строителни професионалисти. Не на последно място, подчерта, че очаква още реакции, мнения и препоръки.

Ако желаете да дадете Ваш съвет или оценка, да разкажете история или да откриете надежден партньор в реализирането на проекти, разгледайте менютата „Намерете майстор” и „Помощ”, пишете ни или ни се обадете на 0879 590 810.

Майсторът Ви благодари най-сърдечно!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
genchevstroi
Покривни услуги, София
53 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Венцислав Димитров
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Dicho69
Шпакловки, София
21 извършени проекта
Илийчо Строй
Покривни услуги, София
58 извършени проекта