Високи технологии в интериора – ето как пространствата оживяват!

Публикувано на 29/05/2019 от Мира Петърчева | Последна редакция на 17/09/2019 | Видяно 2 239 пъти

Високи технологии в интериора – не  ли време за „Матрицата“ в реалния живот? Днес технологиите са постигнали напредък, който е бил непостижим за човешкия ум допреди няколко години.

Може да говорим за нанотехнологични продукти за красота, уреди с биометрични данни или обувки с микрокапсули. Технологиите продължават да правят живота драстично по-лесен – реално много от съвременните устройства са неделима част от дома ни. Телефоните стават „по-умни“, виртуалната и добавената реалност вече не са фантазия!

Домът и интериора с тях също се променят динамично и стават все повече високотехнологични. Боя, която почиства и пречиства въздуха около нея, кухненски прибори, които ви казват, ако ядете прекалено бързо и климатици, които усещат присъствието или отсъствието ви, самополиващи се растения. Реално всеки днес може да монтира сам или с помощта на майстори нови технологични устройства, които освежават дома.


65-инчово произведение на изкуството

Това 65-инчово произведение на изкуството ще превърне къщата ви в галерия, когато телевизорът не работи. Тук има десет различни категории, от които да избирате какво да се прожектира на екрана. Така всеки собственик има една модерна и различна абстрактна картина всеки ден. При това, напълно безплатно. Така пространствата в дома оживяват по невероятен начин. Наистина си заслужава вложението. По този начин една стая може да изглежда напълно различна през годината.

Прочетете още: Как успешно да приложите монохромен дизайн в дневната?


Nanoleaf Aurora | Модулни интелигентни светещи панели

Светещите умни панели Nanoleaf Aurora могат да бъдат поставени на стената в различни комбинации, създавайки разнообразни форми. С мобилното приложение се сменят цветовете, създават се нови опции за цвят и собствени нюанси. Така стените оживяват, когато панелите танцуват в ритъма на музиката, която обичате,  в реално време. Всички пространства в дома могат да оживеят толкова лесно с гъвкавостта на това осветление.

Панелите са в два вида форми- пирамидки и квадрати, които могат да се подредят в безброй комбинации и да се командва цветовата гама дистанционно. А и сами може да създавате цветове посредством мобилното приложение. Цветните панели са особено подходящи за хола и спалнята.


Viio Vezzo Bluetooth Mirror - вълшебното огледало

Някога мечтали ли сте да имате конферентни разговори, докато релаксирате във ваната или приготвяте вкусна вечеря? Viio Vezzo Bluetooth Mirror е футуристичен елемент в реалността. Готови ли сте да зададете въпроса: „Огледалце, огледалце, я кажи…?“, докато  сте в апартамента си. Наистина тези огледала могат да се монтират навсякъде, но основно са подходящи за банята, и са гигантски скок за водене на разговори безкрай!

В същото време раздвижват пространството, съчетавайки функционалност и висока технологичност в едно неповторимо цяло. Изпреварили времето си огледала за почти извънземно изживяване!


Smart Herb Garden - космическата градина

Интелигентната градина е нещо, което може да освежи всеки дом. Устройството само се грижи за растенията. Дори и да ви няма в дома за седмица, зелените ви приятели са свежи и растат бързо. Умната джаджа има нужда само от захранване с ток и вода, която се долива периодично. В комплекта има специални капсули със семена.

Това чудо привлича погледа. Слагате капсулите със семената, включвате тока и наливате водата. После оставете интелигентната технология на НАСА да работи – може да имате пресни растения с витамини през цялата година. И винаги може да си поръчате нови капсули със семена.

Да, бъдещето в апартамента е на една ръка разстояние. Заявете проект, напълно безплатно, ако имате нужда от майстори, преди да монтирате някое от тези умни технологични решения в апартамента си. Така ще се получи интересна симбиоза - красота и функционалност.


Тагове:

Умен дом

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Ангел Ангелов
Покривни услуги, София
19 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
Georgi Georgiev
Цялостен ремонт, София
24 извършени проекта
Строителна бригада Димитров
Покривни услуги, София
13 извършени проекта
"ТОДИС" ЕООД - СТОЯН НАНОВ
Покривни услуги, София
70 извършени проекта