Няколко страхотни подаръка за нов дом

Публикувано на 29/07/2018 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 27/11/2018 | Видяно 4 196 пъти

Често когато наши близки се преместят в ново жилище, се чудим какво да им подарим, когато ни поканят на гости за първи път. Основният избор на повечето хора се състои в домакински уреди като кухненски робот, прахосмукачка или пасатор. Ако искате този път да изберете нещо по-оригинално, но въпреки това полезно и практично - тук ще видите именно такива предложения. 


Красив стенен часовник

Стенните часовници са класика за всеки дом. Те могат да бъдат едновременно полезна джаджа, която винаги да ни информира за времето, но и такава, която да се превърне във великолепна част от декорацията вкъщи. Един подобен часовник може да зарадва собствениците на нов дом с красивия си дизайн и интересна форма, освен това би могъл да се съчетае по различни начини с останалата част от стила в интериора. Изборът от цветове особено много улеснява тази задача, но е добре предварително да се поинтересувате от интериора в дома, за който е предназначен подаръка, за да сте сигурни, че ще направите правилен избор.


Термометър с Bluetooth за любителите на виното

Бутилка вино също е един прекрасен подарък, особено за собственици, за които е известно, че са любители на виното. Но едно е почти сигурно - едва ли ще сте първите, които ще се появят с подобен подарък. Затова ние ви съветваме този път да подходите по-креативно и да изберете тази иновативна смарт система за следене на температурата на любимото питие. Тя се настройва изключително лесно и позволява да следите температурата на виното в реално време чрез специално мобилно приложение, което работи с bluetooth. Лесно, новаторско и полезно, а за ценителите на винените напитки вероятно ще представлява изключително приятна изненада!

Виж още: Превърнете дома си в малка сладкарница с няколко практични инструмента


Закачлив комплект за подправки

Ако приятелите ви са известни с любовта си към кулинарията или просто обичат интересни джаджи и приспособления за кухнята - подобен подарък определено ще ги зарадва. Подарете им удобна поставка за подправки с въртяща стойка. Тя се състои от 7 части и може да побере до 9 буркана, а симпатичният и дизайн ще я превърне в красив декоративен елемент за всяка кухня. В нея могат да се съхраняват много различни видове подправки, цветовете на които ще се виждат през прозрачната повърхност на бурканчето и ще са лесно достъпни по всяко време в процеса на готвене.


Охладители за напитки от рециклиран гранит

Ето една фантастична идея за любителите на охладени напитки по всяко време на годината. Тези охладители от рециклиран гранит са перфектното решение за всеки вид напитка, което позволява бързо охлаждане, без разреждане с каквато и да е течност. Те се поставят в камерата или фризера и са на разположение винаги, когато са необходими. Комплектът съдържа 9 броя охладители с торбичка за съхранение и идват опаковани в красива подаръчна кутия, с помощта на която ще си спестите излишни усилия в търсенето на подходяща опаковка.

Виж още: 6 изпитани трика за перфектно аранжиране на плато с разядки


Комплект прибори за торта

Ако искате да изненадате новите собственици на жилище с една изключително сладка изненада - подарете им вкусна и пищна торта, с която да се почерпят по повод новата си придобивка. За да сте оригинални, а и да внесете едновременно с това доза практичност - добавете към тортата комплект прибори за сервиране на сладкиши. Те са изработени с красив дизайн от висококачествена неръждаема стомана и позволяват лесно почистване, тъй като са подходящи и за съдомиялна машина. Интересните точици върху тях са изработени с помощта на специално PDV покритие, което гарантира дълготрайна употреба, без нарушаване на покритието.

Надяваме се вече имате идея за по-оригинален подарък, когато отивате на гости. А защо не и вдъхновение за вашата собствена кухня. А ако имате по-мащабен проект за промяна, потърсете помощ от специалистите близо до вас. Пуснете безплатна заявка за изпълнение на проект и изберете най-добрата оферта сред тези, които ще получите.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Светослав Богданов
Паркет и ламинат, София
12 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Райчо Петров
Боядисване и декорация, София
7 извършени проекта
Вера Миндова
Строителство на сгради, София
5 извършени проекта
ВиК Инженеринг
ВиК Услуги, София
9 извършени проекта