Баба и дядо в наши дни - с кой подарък да ги вкараме в крак с времето

Публикувано на 11/12/2017 от Лидия Йорданова | Последна редакция на 11/12/2017 | Видяно 2 843 пъти

С наближаването на коледните празници, започва диво и енергично пазаруване. Всички се питат какво би зарадвало най-много близките им хора. Кой е този заветен дар, който да остави траен спомен в съзнанието на своя получател? Лесно е да се пазарува за деца – играчките и дрешките са повече от многообразни. Баба и дядо, от друга страна, са предизвикателство, когато става дума за избор на подарък. Представяме ви нашите идеи за подаръци, с които да ги вкарате в крак с времето. Допитайте се до специалистите, регистрирани в MaistorPlus, за професионален съвет, ако решите да изненадате по-възрастното поколение с някоя интериорна изненада.


Барбароните – модерните фотьойли, носещи истински комфорт

Един барбарон определено е подарък, който ще изненада баба и дядо. Известни още като „фотьойли за релакс“, те са меки и удобни. Внасят атмосфера на палавост и се срещат в различни десени, изработени са от материали като изкуствена кожа или дамаска. Да ги внесете като иновация в дома на баба и дядо би било повече от страхотно. Възрастните хора знаят, че все повече нови мебели навлизат в ежедневието, затова биха ви били благодарни да ги държите в течение и да ги направите част от модерните тендеции. Дори и в началото да са скептични по отношение на барбарона, то е напълно нормално след време да му се радват поне колкото вас. И знаете как баба и дядо обичат да се хвалят на своите другари! Ще са възхитени да се изфукат с новата си придобивка!


Стикерите за стена – иновация в интериорния дизайн

През последните години стикерите за стена влязоха с бодра крачка в домовете ни. Направиха го благодарение на разнообразието си и разчупената визия, която придават на жилището. Ако баба и дядо искат домашен любимец, но космите по дивана са прекалено много или следите от нокти по мебелите постоянно се множат, то подарете им стикери за стена с форма на животинче. Ако са арт натури, ги зарадвайте с обемен стикер на дърво, което могат да превърнат в спомен за цялото семейство, като добавят снимките на любимите внуци на всяко клонче. Украсете някоя стая в дома им с детски стикер на момче, ритащо топка или момиче, каращо колело – така ще усещат присъствието ви, когато не успявате да ги посетите. Направете цяла история на вашето минало и настояще, разкажете им преживяванията си по един иновативен начин, който ще ги радва всеки път, когато им липсвате!


Електрическите камини – нововъведение в обзавеждането

Вероятно първата ви асоциация с дома на баба и дядо е свързана с топлина, уют и вкусна храна. Това съвсем не е нужно да се променя. Може само да се подобрява. Дори да ви се струва странно – защо не подарите на баба и дядо електрическа камина? Повечето имат възможност да се вграждат в стената, да променят цвета на пламъка си и дори да се управляват дистанционно. Това е един по-скъп подарък, но на пазара има голямо разнообразие от модели и в зависимост от екстрите, с които разполагат, някои са с напълно поносими цени. Сещате ли се за по-добър начин да вкарате баба и дядо в крак с времето?


Техниката – предизвикателството пред баба и дядо

Все повече възрастни хора започват да използват технологиите, за да се свързват с роднините си. Така се чувстват по-близо до тях, дори да ги делят стотици или хиляди километри. Таблетите са малки и удобни за работа. Те имат всички функции, които са нужни, за да се установи връзка по Интернет. Ако баба и дядо се затрудняват с лаптопа или искате да ги зарадвате с мини компютър, подарете им таблет. Друга опция за коледен подарък е електронна книга-четец. Тя ще донесе удоволствие на всеки любител на литературата и ще се превърне във верен приятел на възрастните хора.

Ако смятате, че техниката е по-скоро враг на вашите баба и дядо, помислете как да освежите техния дом, който със сигурност има нужда от промяна. Заявете проект напълно безплатно и се свържете с интериорни дизайнери, които креативно и ефективно да приложат най-доброто решение за обновяване на занемарения дом на възрастното поколение. Сравнете получените оферти, изберете най-доброто предложение и оставете своята обратна връзка за извършената работа.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
РЕАЛСТРОЙ
Дограма и остъкляване, Перник
11 извършени проекта
Калин Недялков VIP
Покривни услуги, София
11 извършени проекта
Evgeni Velinov
Покривни услуги, Самоков
15 извършени проекта
"ТОДИС" ЕООД - СТОЯН НАНОВ
Покривни услуги, София
70 извършени проекта
Райко
Ремонт на баня, София
8 извършени проекта