Най-добрите коледни изненади за аудиоманиаци

Публикувано на 15/12/2017 от Кристина Кацарска | Последна редакция на 02/11/2018 | Видяно 2 660 пъти

Коледните празници наближават, а още не сте решили какви подаръци да вземете за любимите си хора? Това винаги е труден избор, тъй като наистина искате да ги зарадвате, опитвате се да не се повтаряте от минала година и вероятно не разполагате с достатъчно време, за да обикаляте молове и магазини. Тази статия ще ви помогне да си решите проблема, ако сред хората, които искате да очаровате на празника, има и аудиоманиаци. Ако познавате някого, за когото музиката е неразделна част от живота му, някой, който винаги пее под душа, не излиза без слушалки, а съседите му често тропат на вратата, защото уредбата е твърде силна, то следващите редове ще ви предложат перфектните решения за коледен подарък. А ако се окаже, че после се нуждаете от техник, който да ви помогне с жичките, то в сайта ни бихте могли да откриете вашия перфектен майстор.


Да започнем с нещо малко - готини слушалки

Сещате ли се за някого, който няма начин да излезе навън без слушалите си? Някой, за когото те са се превърнали в част от ушите, от главата, от цялото му същество? Понякога дори не слуша музика, но те са там? В такъв случай със сигурност са се износили и несъмнено би се зарадвал на най-новия модел, който е излязъл на пазара. И какъв по-добър повод от Коледа, за да го зарадвате с такъв велик подарък?! От вас зависи да прецените дали да са малки или по-масивни, но, разбира се, вторите биха били и по-качествени.

Изберете такива, които да се свързват със смартфона чрез блутут, за да спасите приятеля си от борбата с неприятните оплетени кабели. Прекрасно ще бъде, ако може да ги прикача и към телевизора и компютъра си вкъщи по същия начин. Посъветвайте се с продавач-консултанта в магазина, разровете се из интернет, уверете се, че ще подарите на любимия си човек кристално ясен звук и устройство, което няма да му създава проблеми, а само ще му носи музикална наслада. Чудесна идея е и да ги поръчате от интернет, защото така ще си спестите много време и усилия.


А сега нещо малко по-голямо - тонколони

Качествените, модерни и стилни тонколони са сбъднатата мечта на хората, които желаят да живеят в дом, изпълнен с музика и ритъм. Тонколоните не е задължително да бъдат само безлични обекти в обзавеждането. Изберете такива, които да се превърнат в дизайнерски експонати в дома на приятеля ви. И тук се спрете на модерен модел, който безжично се свързва с таблет, смартфон, лаптоп или телевизор. Обвържете избора си с интериора на конкретното жилище и ги подберете така, че да изглеждат точно на мястото си. Да бъдат като декоративен елемент, който обаче има и своята важна функция.

Нека подаръкът ви излъчва лукс и класа. Или да е в ретро стил. Съобразете се с вкуса на любимия си човек, когото желаете да зарадвате. Добра идея е да вземете такива тонколони, които да са покрити с вълнена материя. Тя позволява свободното разпространение на звука. Освен това в по-новите модели лесно се сменя и по този начин тонколоните бързо се вписват в един динамично променящ се интериор. 


А ето и подарък за по-гласовитите: Микрофон!

Ако имате и приятел, който обича не само да се наслаждава на мелодиите и песните, изпети и изсвирени от друг, а често той самият пее, защо да не му подарите микрофон? Разбира се, това е само в случай че наистина се справя добре и има поне малко талант, защото иначе подаръкът за него бързо би се превърнал в антиподарък за вас и за всички околни. Но ако компанията ви е с добро чувство за хумор, е чудесна идея да си спретнете караоке вечер дори без гласови данни.

Изберете динамичен вокален микрофон, който да може да се използва както за живи изпълнения, така и за домашни записи. А защо не и за студийни - звукозапис в студио също е отличен подарък за Коледа. Подсигурете се, че избраният микрофон е с чисто и точно звуково възпроизвеждане, резистентен е към страничните шумове и е способен да понесе високите тонове, без да ги изкривява. Представете си колко ще е страхотно да запълните коледната нощ с викове и песни, които дори да можете да си запишете, за да им се посмеете на следващия ден. Затова се погрижете микрофонът задължително да разполага и със записваща функция.


А за истинските ценители изберете грамофон

Истинските меломаниаци ще оценят жеста ви, ако им подарите грамофон. Само идеята за него предизвиква романтични мисли, носталгия по едни далечни времена, разтуптява сърцето. А когато тази емоция е съчетана със съвременните възможности на техниката, идилията е пълна. По-добре изберете някой нов модел, а не такъв от ретро магазин. Така ще сте сигурни, че ще бъде ползван и че ще работи, а няма да създава главоболия на новия си притежател. Съвременните грамофони могат да се свързват чрез блутут към тонколони, да създават цифрови записи на плочите, да произвеждат звук с високо качество и яснота. В същото време внасят очарование и уют в интериора, превръщат се в прекрасен акцент. позволяват ви да слушате старите си плочи, които ви връщат в младините.

Разбира се, техниката често създава и проблеми, най-вече при свързването на кабелите. Ако искате да избегнете това, когато поднасяте подаръка, потърсете помощта на майстор експерт. За целта само заявете проекта си и в кратки срокове ще получите конкурентни оферти. Сравнете ги, запознайте се с оставените от предишни клиенти оценки и вземете перфектно информирано решение.


Тагове:

high tech

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Венцислав Димитров
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
104 извършени проекта
Строително-ремонтни дейности-Тодоров
Покривни услуги, София
79 извършени проекта
Пламен Цанов
Боядисване и декорация, София
49 извършени проекта
Станимир Василев
Боядисване и декорация, София
10 извършени проекта