Нека подарим на децата си не просто играчки, а знания!

Публикувано на 17/01/2017 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 17/01/2017 | Видяно 16 968 пъти

Образователните игри за деца не са нещо "ново под слънцето". Кубчета, магнити и игри като "Не се сърди човече" са познати и ползвани от стотици години по света. За съжаление обаче, с огромния напредък на технологиите, всички ние забравихме за тях, а вниманието на децата вече трудно би могло да бъде привлечено от някоя от добре познатите традиционни игри. Ние обаче сме подбрали малко по-съвременни алтернативи, които със сигурност ще се харесат на малчуганите, а освен това повечето от тях позволяват участието и на възрастни. Почерпете вдъхновение и подарете нещо по-различно и далеч по-полезно на децата си, а ако тяхната стая има нужда от ремонт - не се колебайте да се свържете със специалистите, регистрирани в MaistorPlus!


Магнитна дъска с фигурки

Дъската с магнити е страхотен начин за подпомагане развитието на богато въображение и логическо мислене у децата. В комплекта има 42 броя магнити в най-различни цветове и форми, а към тях има и модели, от които ще можете да почерпите идеи за сглобяването на различни фигурки върху дъската. Схемите ще накарат малчуганите да размишляват и ще подобрят уменията им за разпознаване на цветове и форми.


Кубчета с животни

Игрите с кубчета са също сред добре познатите средства за забавление за деца и се предлагат в най-различни варианти. Този комплект съдържа 14 броя кубчета с интересни картинки и 3 броя животни. Те ще се превърнат в забавен помощник на децата, с който ще се запознаят с околната среда и ще се научат да разпознават животните. Пъстрите цветове лесно ще привлекат вниманието дори и на най-малките, а изработката им от импрегниран картон е безопасна за тях, а и много издръжлива.

Виж още: Задължителни за бебешката стая - тези страхотни играчки ще внесат цвят и настроение у дома 


Игра на цветове, форми и числа

Тази цветна играчка е подходяща за по-големи дечица, които са готови да усвояват умения както за различаване цветове и форми, така и броене на числа. С нея лесно се развива логическото мислене у малчуганите, а материалите, от които е изработена, са напълно безопасни за тяхното здраве. Добре е да се включат и родителите, за да помогнат на децата в процеса на игра и придобиване на нови способности.


Цветен пъзел с дървени части

Ако смятате, че традиционните картонени пъзели са твърде сложни за вашите деца или пък ви се струват прекалено скучни, то дървеният пъзел със сигурност ще ви допадне като идея. Състои се от удобни за хващане компоненти в пъстри цветове, които ще приковат вниманието на малчуганите, а процесът на игра ще помогне развитието на логика и наблюдателност.

 Виж още: Разнообразие от вкусни рецепти, подходящи за деца 


Забавна алтернатива на "Не се сърди човече"

"Не се сърди човече" е страхотна игра, в която участващите могат значително да подобрят уменията си за наблюдателност. Да, но стандартните пешки и миниатюрно зарче могат да бъдат както опасни за малките деца, така и сравнително скучни за тях. Но не и с тази забавна алтернативна игра, в която вместо пешки се играе с животни, а "пътечката" е изпъстрена с цветове и картинки. Изберете най-доброто за своите деца и потънете всички заедно в мигове на забавление, съчетани с придобиване на нови умения и способности! А ако искате да изберете най-доброто и за стаята на своите деца, потърсете помощ от специалистите в тази област! Заявете безплатно своя проект и ще получите оферти от конкурентни компании, сред които сами ще можете да изберете най-добрата!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Famegs_svg
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Сфера 2015
Ремонт на баня, Бургас
22 извършени проекта