Задължителни за бебешката стая - тези страхотни играчки ще внесат цвят и настроение у дома

Публикувано на 21/09/2016 от Виктория Маринова | Последна редакция на 21/09/2016 | Видяно 27 689 пъти

Източник

Модерните детски играчки се отличават с интригуващ дизайн и невероятни възможности, които подпомагат развитието на сетивата. Подходящ пример е тази фантастична топка, която разполага с разноцветни картинки и ефектни халкички, които осигуряват повече варианти за детски игри. Освен че е мека и приятна на допир, топката издава и звънящи звуци при завъртане, така че да задържа вниманието на хлапето за по-дълго.


Меките кубчета за игра за изпитано успешен вариант

Източник

Класическа идея за бебешката стая са тези цветни кубчета, които се отличават с неповторима мекота и ефектен дизайн. Те ще преборят успешно скуката, благодарение на цветните картинки и интригуващи десени, които детето може да изучава с часове! Освен че са напълно безопасни за хлапетата, кубчетата се предлагат и във вариант, неподатлив на намокряне, така че вече може да ги пренесете дори в банята.

Виж още: Мебели от палети за детската стая: да съчетаем практичност и симпатичен дизайн


Облекчете нежните детски венци при появата на първите зъбки

Източник

Погрижете се за комфорта на детето, като го снабдите с оригинална и удобна гризалка, която ще успокои венците му при появата на първите зъбки. Този продукт ще откриете в различни форми и размери, както и с разнообразие от текстури за оптимално удобство. За по-бърз и осезаем ефект можете предварително да поставите гризалката в хладилника за няколко минути, така че приятният хлад да облекчи раздразнената устна кухина.


Цветни и интересни - гумените играчки ще преобразят модерната баня

Източник

Превърнете къпането в истинско забавление за детето, като поставите във ваната тези страхотни играчки, които мигновено ще привлекат вниманието му. Изградени от устойчива гума, те са подходящи за потапяне и обилно мокрене, а изплакването им става наистина лесно и бързо. Независимо дали ще заложите на класическото гумено пате или ще се спрете на артистични ярки фигури, този тип играчки ще внесат свежест и добро настроение в модерната баня!


Пеещите играчки са задължителен елемент от модерната детска стая

Източник

Страхотна комбинация от смях и музика откриваме в лицето на тази уникална играчка, която ще очарова всяко хлапе. Освен че се предлагат в огромно разнообразие от форми, играчките от този тип реагират на допира на детето и при натискането им надолу, започват да пеят или да се кикотят. По този начин забавлението за най-малките членове на семейството е гарантирано, като обаче е важно да отбележим, че подобни играчки са подходящи само за деца над 10 месечна възраст.

Виж още: Измайсторете весели детски игри от подръчни рециклирани материали


Задължителни за бебешката стая - тези страхотни играчки ще внесат цвят и настроение у дома

Освен от спокойно кътче за отмора, всеки малък герой се нуждае и от интересни играчки, които да развиват въображението и сетивата му. Ето защо днес ще ви представим няколко цветни и практични игри с изумителен дизайн, който ще ви върнат в детските дни! На кои от тях бихте заложили вие и как ще ги съчетаете с обстановката в бебешката стая? Споделете с нас великолепните резултати, а за качествения ремонт на това важно помещение се доверете на квалифицираните майстори, регистрирани в платформата.


Играчката за маса ще направи храненето много по-приятно

Източник

Храненето на детето може да се превърне в истинско предизвикателство, когато току-що сте прекъснали сладката му следобедна дрямка. Ето защо ви е необходима идея, с която да провокирате интереса му към полезните каши и пюрета, които често се озовават директно на пода. Идеалното решение е тази въртяща се играчка, която можете лесно да залепите на бебешкото столче, маса или всяка друга гладка повърхност. Хитро, нали?


Закачете красива играчка над креватчето

Източник

Направете заспиването по-лесно и разходките в парка по-приятни с тази пъстра и интересна висяща играчка! Закачете я за креватчето, бебешкото столче или пък количката, така че детето никога да не се разделя с любимите си ярки животни или приказни герои. Този тип играчки се предлагат в различни размери и форми, а някои модели са дори музикални или интерактивни, така че да провокират любопитството на най-малките членове на семейството.

Виж още: Как да изберем красиви и удобни детски прибори за хранене?


Детската постелка за активна гимнастика е необходимо подобрение у дома

Източник

Тази функционална детска постелка е перфектна за компактната бебешка стая, тъй като съчетава няколко изумителни игри в едно. С нейна помощ малкият бъдещ изследовател ще изучава дивите животни от саваната, като меката повърхност и устойчива конструкция на модула гарантират и неговата безопасност. Създадена така, че да дава опора на тялото и да спомага за активната гимнастика на детето, постелката се предлага в различни размери и с огромни възможности откъм дизайн, така че да пасне на всеки дом и бюджет. Погрижете се за качествения ремонт на детската стая, като го поверите в ръцете на най-добрите специалисти в областта! Открийте ги в MaistorPlus, като заявите проект безплатно още сега!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Ивайло Иванов
Мебели и обзавеждане, София
61 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
BI-EM stroi
Сухо строителство, Божурище
33 извършени проекта
ТИВИЕС-интериорни решения ООД
Мебели и обзавеждане, София
52 извършени проекта
Майстор Николов
Боядисване и декорация, София
83 извършени проекта