16 лесни и очарователни декорации за стена

Публикувано на 03/05/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 16/11/2020 | Видяно 87 741 пъти

Нищо не намекваме, не се е и съмняваме, че у вас цари безупречна чистота. В случая малката метличка ще ви е необходима, за да постигнете рипс ефект върху прясно боядисаната ви стена.

Вижте още: Ефектна декорация с цветя в 3 стъпки


16 лесни и очарователни декорации за стена

Всички събития в един дом се случват между неговите стени. А ако стените са красиви, привличащи погледа, радващи душата, тогава е по-голяма вероятността и спомените, които те запечатват, да са същите. Още по-голямо е удовлетворението, когато причините за привлекателния вид на стените в дневната, спалнята, детската стая се крият в собствените ни въображение и майсторство. Тук ви предлагаме 16 лесни и очарователни декорации за стена, от които можете да изберете тези, които ви харесват, и да ги приложите в своя дом.


Вълшебният валяк

Мисията ви тук се състои в това да се сдобите с вълшебния валяк, по-известен като релефен валяк. Нататък е лесно–боя плюс ентусиазъм!


Трик с фолио

Очертавате с шаблон и молив желаните от вас фигури върху едноцветната си стена.  После залепвате фолио, като следвате начертаните линии. Готови сте! Ефектът е все едно имате тапети.


Луд на шарено се радва

Чудите се какво да правите с толкова много картонени чинийки? Изрежете кръгчета от тях и ги командировайте върху стената, в служба на доброто ви настроение!


Залепете спомените си от коктейлните партита на стената!

Едни хора колекционират мидички и рапани от морето, други-календарчета, трети–симпатичните малки коктейлни чадърчета. Ако сте от последните и не сте решили какво да правите с колекцията си, само си я представете върху някоя от стените си. Шарено и весело!


Любовта е на стената

Според едно поплулярна песен, любовта всъщност е във въздуха. Според нас, тя е навсякъде и стои отлично и върху стената, като сърце, оформено от снимките на любимите хора.


Креативно приложение на цветните моливи

Какво ще правите с всички тези моливи? Ще рисувате, разбира се! А докато моливите си почиват, могат да красят някоя от стените ви, подредени в цветови гами по ваш вкус.


Чаят е сервиран!

Или, кафето е сервирано, ако предпочитате. Досататъчно е само да погледнете към стената с нарисувани или залепени цветни чашки, за да се ободрите.


Акварелен ефект

За този акварелен ефект акварелни бои няма да ви трябват. Ще го постигнете с цветни самозалепващи се ленти. Ефектно и абстрактно!


Цветове с платове!

Обичате ли сами да си шиете дрехите? Ако е така, вероятно често ви остават парченца от платовете. Превърнете ги в пъстра декорация за стената си!


Оберете точките!

Оберете точките с тази ефектна стена на точки! Използвайте шаблон с кръгли отвори, боядисайте, махнете шаблона. Вашата стена на точки е готова.


Практично и ефектно с корк

Сложете коркови форми на стената в кухнята. Оттук нататък украсата е във ваши ръце – различни фигурки, лентички, снимки, които можете да закрепите с пинчета. А при нужда винаги можете да свалите корковите форми и да ги използвате, за да предпазите кухненския плот от горещи съдове.


Ефектни етажерки от... кутии?

Вместо да изхвърляте старите, забравени кутии, можете да направите ефектни етажерки от тях. Боядисайте ги по ваш вкус и сложете в тях малки вазички, леки порцеланови фигурки или каквото друго пожелаете.


Квилинг мания!

Квилинг манията е стигнала и до вас? Дайте най-доброто от себе си и нека стените във вашия дом бъдат място за изложба!


Вкъщи с къщи!

В това забавление можете да въвлечете цялото семейство. Направете си картонени къщички, залепете ги на стената и обогатете пейзажа с нежни клончета. Все едно сте сред природата!

Харесали сте си някоя от тези 16 лесни и очарователни декорации за стена, но имате нужда от допълнителен съвет от професионалист? Потърсете такъв сред специалистите по боядисване и декорация, регистрирани в MaistorPlus, и ще получите необходимата ви помощ. Направете безплатна заявка и изберете офертата, която най-много се доближава до вашите идеи и изисквания.


Тагове:

Декорация

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Famegs_svg
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Термо Лидер ООД
Изолация и Саниране, Варна
5 извършени проекта
Качествен ремонт
Ремонт на баня, София
22 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта