Удивителни декорации за дома, направени от стари крушки

Публикувано на 28/06/2017 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 28/06/2017 | Видяно 8 394 пъти

Точно трима души са нужни, за да се смени една крушка. Един, за да направи безплатна заявка към специалистите по електроуслуги в MaistorPlus, втори, за да посрещне наетия майстор, и трети, който да внимава някой да не изхвърли изгорялата и уж непотребна вече вещ. Щом прочетете тази статия, ще разберете защо му е важно на последния да брани нещо, което е спряло да функционира. Предстои да ви покажем как да накарате старите си крушки да заблестят с нова светлина, като ги превърнете в удивителни декорации за дома си, при това, без да влагате сериозни средства и усилия.


Старите ви крушки в нова светлина

Да даряват светлина е това, което крушките умеят най-добре. Вместо да се лишавате прибързано от тях, когато изгорят, накарайте ги да засветят в ново амплоа, като налеете в тях течен парафин, добавите фитил и ги превърнете в алтернативни свещи.


Симпатични малки вази за цветя

Изрежете фасонката на старата крушка, отстранете излишните вече жички и ето, че си имате симпатични малки вази, които дори можете да направите висящи, за още по-добър ефект. Изберете любимите си цветя, с които да завършите украсата, и мисията ви за по-красив и приветлив интериор ще бъде изпълнена.

Вижте още: Най-модерните и артистични предложения за лампи за стена


Цветна радост с крушки

Декорирането на дома може да се превърне в увлекателна цветна игра, в която с радост да се включат и децата. Съберете всички цветни копчета, мъниста, защо не и пъстри бонбони, и запълнете старите крушки с тях. Ефектът ще е изключително жизнерадостен.


Очарователен малък аквариум

А предполагали ли сте някога, че в изгорялата ви крушка може да живее декоративна рибка? Разбира се, трябва да е от по-малките, за да ѝ е достатъчно пространството и да ѝ бъде комфортно. Добавяте малки висящи растения, камъчета, мидички и вече можете да се наслаждавате на очарователния си миниатюр аквариум.

Вижте още: Направи си сам прекрасен терариум в каничка за кафе


Дори и кораб може да се побере

Вашата остаряла и неработеща вече крушка може да побере дори кораб, пък бил той и хартиен, в умален размер. Снимка или малка рисунка на морска тематика, закрепена като фон по дължината от вътрешната страна, ще стимулира бляновете ви за далечни, вълнуващи плавания.


Създайте собствени шедьоври върху крушките

Ако обичате да рисувате върху стъкло или желаете да експериментирате в тази насока, сега е моментът да се развихрите. Грабвайте четки, акрилни и триизмерни бои и създайте собствени шедьорви вършу крушките си, с които да оберете овациите на всички обитатели и гости на дома си.

Вижте още: Невероятни преспапиета, вдъхновени от природата


Облечете крушките си в блясък!

Интересна и сравнително лесна за изпълнение техника за декорация е да облечете крушките си в златиста или сребриста хартия. Алтернативен вариант е използването на брокат. И в двата случая ще внесете удивителен блясък в интериора си. Последното ви е гарантирано в още по-голяма степен, ако се доверите на професионалните декоратори в нашия сайт. Заявете безплатно проект, разгледайте профилите и репутациите на изпълнителите, сравнете оферти и изберете този, който разбира най-добре идеите ви.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Строителна бригада Димитров
Покривни услуги, София
13 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
ИВАН НИСТОРОВ
Боядисване и декорация, София
42 извършени проекта
Петров
Боядисване и декорация, София
46 извършени проекта
РЕАЛСТРОЙ
Дограма и остъкляване, Перник
11 извършени проекта